Een actief seksleven onderhouden

Voor velen in het leven is het een genot om intiem actief te blijven. Het geeft mensen plezier, intimiteit en vaak ook nog eens veel liefde van jouw partner en andersom. Erotiek is een manier om de band die je met iemand hebt te onderhouden. Daarbij spelen natuurlijk ook een heleboel andere factoren een rol. De relatie op zich moet al van een gezonde aard zijn, zodat beide zich intiem en fysiek kunnen opladen voor de ander. Het libido speelt hierbij ook een grote rol. Dit is de behoefte aan intieme, fysieke drang. Zodra er geen vonk meer overslaat tussen jou en jouw partner, wordt het al lastiger om het libido op te wekken.

Ouderen en erotiek

Naarmate je ouder wordt, zul je steeds vaker te maken krijgen met libido problemen. Dit is niet alleen afhankelijk van hoe lang je in een relatie zit, maar heeft vooral fysieke oorzaken ten grondslag. Alle organen in het lichaam, maar ook de hersenen, verouderen. Hierdoor functioneert niet alles meer zoals het ooit was. Natuurlijk zullen er altijd nog dagen zijn waarbij alles op-en-top functioneert. Voor al die dagen dat het echter tegen zit, kan de man gebruik maken van verschillende soorten erectiepillen en andere stimulerende middelen. Onder andere cobra 120mg is een veelgebruikt middel om het seksleven weer nieuw leven in te blazen. Gebruik cobra 120mg verstandig, op de juiste momenten en niet te vaak achter elkaar.

Hoe belangrijk is seks op oudere leeftijd?

Veel jongeren en jonge volwassenen denken dat ouderen niet of weinig aan seks doen. Dit is echter totaal het tegenovergestelde. Gemiddeld vindt twee derde van de ouderen seks nog steeds belangrijk. We spreken dan over de leeftijdscategorie van 55 jaar tot 80 jaar. Net zoals bij de jongeren vinden mannen seks weer nét iets belangrijker dan vrouwen. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de evolutionaire drang van mannen om voor een nageslacht te zorgen. Echter heeft het hier meer betrekking op plezier hebben. Het verschil met jongeren en ouderen is het verschil in lust en intimiteit. Bij jongeren draait het vaker alleen om lust, waarbij intimiteit op de tweede plaats komt. Naarmate je ouder wordt, verlangt men meer naar intimiteit. Het dicht bij elkaar willen zijn heeft dan prioriteit over het alleen maar plezier willen hebben in bed.

Lees ook:  Baby geboren

No Replies to "Een actief seksleven onderhouden"