Driving School Tilburg

Driving School Tilburg is dé plek in Tilburg om al jouw rijlessen te volgen. Bij deze rijschool kun je betaalbare rijlessen nemen. Voor iedere leerling wordt een gepersonaliseerde lesmethode toegepast. Zo weet je zeker dat de focus op jou ligt en rekening houdt met jouw rijkwaliteiten. Bij Driving School Tilburg is toegankelijk voor iedereen. Mensen die nét 18 zijn geworden, volwassen mensen, Nederlandstalige, maar ook Engelstalige zijn welkom.

Gepersonaliseerde rijlessen

Iedereen is anders. De een neemt sneller informatie op dan een ander. Ook kan de een meer gevoel hebben voor het autorijden. Daarom wordt elke les bij Driving School Tilburg aangepast aan de behoeftes van de desbetreffende leerling. Zo kun je op je gemak beginnen met rijlessen.

Hoe ziet het traject richting het rijbewijs uit? Als eerste begin je met de basis. Dit kan al in een proefles gebeuren of gewoon tijdens de eerste les. Je zult beginnen met sturen. De instructeur kijkt dan hoe jouw rijgevoel is in de auto. Wanneer dit allemaal lukt is het tijd voor het rem- en gaspedaal. Dit vergt nog meer gevoel en intuïtie. De eerste keer dat je dit mag doen zul je oefenen op een parkeerterrein. Dit is het veiligste voor iedereen. Na deze stap zul je moeten gaan schakelen i.c.m. de koppeling intrappen. Voor velen die net beginnen met autorijden is de koppeling het grootste struikelblok. Deze moet je namelijk goed aanvoelen en op het juiste moment weer gas bijgeven.

De rest van het rijlesstadium

Na die eerste paar lessen zul je steeds meer gaan leren. Dit gaat met name over deelname in het verkeer. Je kent de besturing van de auto inmiddels wel. Ook is het belangrijk dat je in de tussentijd het theorie-examen haalt. Deze leg je af op een CBR-locatie. Wanneer je deze hebt behaald is het één jaar geldig. Zorg er dus voor dat je binnen die tijd het praktijkexamen haalt.

Het praktijkexamen volgt nadat je jouw rijlessen hebt afgerond. Je zult vanaf een CBR-locatie starten met rijden. Een examinator van het CBR beoordeelt jou op het veilig kunnen deelnemen in het verkeer. Als dit jou lukt ben je geslaagd voor het autorijbewijs.

driving school tilburg
Lees ook:  Algemene tips voor het behalen van je rijbewijs

No Replies to "Driving School Tilburg"