De verschillende bezienswaardigheden in New Jersey

New Jersey heeft door de jaren heen een bekende reputatie opgebouwd als industriestaat. Dit komt vooral omdat er bekende Amerikaanse producten uit deze stad komt. Producten zoals M&M’s en Campbell’s soup, worden in de staat van New Jersey gemaakt. Naast deze grote namen zijn er ook allerlei verschillende bezienswaardigheden in New Jersey. Hieronder kan je hier meer over lezen!

De staat New Jersey

De staat New Jersey heeft zo’n 8.9 miljoen inwoners en heeft een oppervlakte van 22.000 vierkante kilometer.  New Jersey ligt aan de Atlantische oceaan en grenst aan New York. New Jersey is een van de kleinste staten van Amerika, maar is wel een van de dichtstbevolkte staten.

MetLife Stadium

Het MetLife stadium in New Jersey is het stadium voor de bekendste sport in Amerika. Deze sport is natuurlijk American Football. Tijdens een stedentrip naar New Jersey is een wedstrijd American Football bijwonen een van de leukste ervaringen die je kan doen.

Red Bull Arena

Als je van plan bent om naar Amerika af te reizen. Een van de bekendste bezienswaardigheden in New Jersey is de Red Bull Arena. De Red Bull Arena is een van de bekendste Arena’s in deze staat en hier kan je een voetbalwedstrijd bekijken.

Six flags Great adventure

Six flags Great adventure is een attractiepark in Amerika. Six Flags heft verschillende filialen in veel staten. Dit attractiepark heeft zo’n 72 verschillende attracties en is hiermee het grootste pretpark ter wereld. Six flags Great adventure staat ook in het Guinnes Book of Records als het pretpark met de meeste en grootste attracties.

New Jersey bezienswaardigheden

New Jersey heeft nogal wat bezienswaardigheden. Hierboven kon je er al een paar lezen, maar het blijft America. Dus als je op vakantie gaat in dit mooie en unieke land zal je je ogen uitkijken. Zowel in de stad van New Jersey als in een bezoek brengen aan New York. Een ding is zeker een bezoek aan New Jersey en de bezienswaardigheden is het zeker dat je je niet hoeft te vervelen. Er zijn uiteraard nog meer bezienswaardigheden in New Jersey.

Lees ook:  Verdwalen in de Belgische Ardennen

No Replies to "De verschillende bezienswaardigheden in New Jersey"