Curaçao is je nieuwe vakantieplek

Vakantie, ook wel de mooiste tijd van het jaar genoemd. Eindelijk heb je tijd om lekker te ontspannen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je werk of andere zaken. In deze tijd neem je lekker veel tijd voor jezelf en kun je maximaal genieten van je vrije tijd. Niet voor niks kiezen veel Nederlanders ervoor om op vakantie te gaan naar een all inclusive resort waar alles voor hen wordt geregeld. Na een aantal keer kan dit echter gaan vervelen en ben je wel toe aan iets nieuws. Misschien is Curaçao wel iets voor je?

 

Over het eiland Curaçao

Het eiland Curaçao is gelegen in de zuidelijke Caraïbische zee vlak voor de kust van Venezuela. Het eiland is onderdeel van het koninkrijk der Nederlanden en dat valt vrijwel meteen op. Op Curacao is de officiële landstaal namelijk Nederlands en hoef je dus niet bang te zijn dat je niet te verstaan bent voor de inwoners. Dit is erg handig voor mensen die moeite hebben met het leren van een taal of het fijn vinden om ook op vakantie Nederlands te spreken. Willemstad is de hoofdstad van het eiland waar enkele duizenden mensen wonen. Curaçao is niet gigantisch groot en er wonen slechts 155000 mensen. Het eiland is vooral bekend om de mooie stranden, hoge tropische temperaturen en de vele palmbomen.

Het eiland Klein Curaçao

Curaçao is een plek die erg in trek is bij vakantievierders en dat valt vrijwel direct op. Hierdoor, kan het op sommige momenten erg druk zijn op het eiland en dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er ook genoeg mogelijkheden om tot ontspanning te komen rondom Curaçao. Zo heb je bijvoorbeeld klein Curaçao dat bekend staat om haar hagelwitte stranden vol met palmbomen en waar enorm veel dieren leven. Op het eiland mogen maar een aantal mensen te gelijk zijn  zodat het niet te druk wordt.

Een reis naar Curaçao

Trips naar Curacao zijn enorm populair. De afgelopen jaren is de populariteit van deze reizen enorm toegenomen en gaan er steeds meer vakantievierders op reis naar dit paradijs op aarde. Reisbureaus hebben steeds meer hun handen vol aan alle vragen over en reizen naar dit paradijs. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je niet naar dit paradijs kan gaan, want door de vele aanbieders is de keuze enorm en zal er dus altijd een mogelijkheid zijn om een bezoekje te brengen aan Curaçao. Benieuwd naar meer informatie over reizen naar Curaçao? neem dan contact op met je lokale reisbureau of bezoek een van de vele websites met informatie over Curaçao.

Lees ook:  De leukste pretparken

No Replies to "Curaçao is je nieuwe vakantieplek"


    Got something to say?

    Some html is OK