De manier om zonder operatie toch een groot verschil in gewicht te maken

Iedereen heeft er wel eens van gedroomd. Een mooie summerbody om te laten zien in de zomer op het strand zonder dat er enige vorm van moeite voor moet doen. Dit is toch iets wat je als man en vrouw het liefste wilt en dit wordt ook vaak benoemd in allerlei magazines. Natuurlijk is het zo dat dit niet zomaar voorbij komt waaien en je zelf echt moeite moet doen om hier te komen. Dit zorgt er vaak voor dat mensen afhaken of niet het doorzettingsvermogen hebben dat ze graag willen hebben voor zo’n lichaam.

Een chirurgische maagband wordt hierbij vaak gebruikt in het geval dat iemand echt veel te zwaar is, dit is een optie voor veel mensen dus niet. Toch is de ervaring virtuele maagband op veel gebieden hetzelfde, maar is voor veel mensen nog redelijk onbekend. Door middel van hypnose word je hierbij voor de gek gehouden, waardoor je meer bezig bent met je ademhaling en je laat lijken dat je maag kleiner is. Je gaat dus minder eten en de ervaring virtuele maagband is dan ook dat je na verloop van tijd minder gaat eten.

De ervaring van virtuele maagband wordt steeds vaker aangeraden

Doordat je bij deze manier niet daadwerkelijk onder het mes hoeft is dit vaak een tussenoplossingen die voor veel mensen al goed kan werken om meer bezig te zijn met het gewicht van hun lichaam. Door minder gefocust te zijn op het eten laat de ervaring virtuele maagband zien dat de resultaten beter en groter zijn dan veel mensen denken.

Wel is het gevaarlijk op het moment dat je al enige vorm van stoornissen hebt, doordat je hier dan in door kan slaan. Denk hier van tevoren dan ook goed over, na want psychisch is het wel een flinke verandering.

Zelf ervaring virtuele maagbang krijgen

Je kan een ervaring virtuele maagband op doen bij vrij specifieke hypnotiseurs door het hele land. Deze houden zich bezig met hypnose gefocust op gewicht en eten, waardoor deze ook veel ervaringen hebben met het aanbieden van deze nieuwe vorm van hypnose. Zo kan je ervoor dat je minder suikers eet dan van tevoren. Buiten angsten is hypnose in dit geval ook goed tegen lichamelijke kenmerken en kan een inzicht bieden in de manieren waarop iemand bezig is met zijn of haar gewicht.

Ervaring virtuele maagband

Lees ook:  Het binnenkrijgen van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen

No Replies to "De manier om zonder operatie toch een groot verschil in gewicht te maken"


    Got something to say?

    Some html is OK