Het kopen van drugs in microdosering

Tegenwoordig kopen steeds meer mensen drugs in microdoseringDeze ontwikkelingen zijn nog niet heel erg lang populair in Nederland. De rage is komen overwaaien vanuit Sillicon Valley waar tech nerds deze microdosering gebruiken om harder en efficiënter te kunnen werken. In deze blog geven wij jou enkele feitjes over het microdoseren van Magic mushrooms en psilocybine truffels en waar je Magic mushrooms of psilocybine truffels kan kopen

Welke drugs mag ik legaal microdoseren?

Vroeger werden paddo’s en truffels gebruikt voor microdosering. Deze middelen werden verkocht in smartshops met een speciale vergunning. Sinds december 2008 is de verkoop van paddo’s illegaal geworden en mogen alleen psilocybine truffels of andere specifieke Magic mushrooms verkocht worden door deze smartshops. Het wordt daarom ook aangeraden om alleen deze drugs te microdoseren zodat er geen vervelende gevolgen aan vast kunnen zitten.

Werking microdosering

Bij microdosering ervaar je niet de trip die psilocybine truffels of Magic Mushrooms je geven. In plaats daarvan geeft het je energie, kan je je beter focussen op een bepaald doel en ervaar je kleuren en geluiden intenser. Hierdoor is een microdosering van deze soort drugs erg handig wanneer je werk veel energie en of creativiteit van jezelf vereist. De microdosering van de drug kan het beste worden ingenomen tijdens het ontbijt. Op deze manier blijft de werking je gehele werkdag aanwezig.

Microdosering en de aankoop hiervan

Zoals de naam doet vermoeden neem je bij microdosering maar een kleine dosis van de betreffende softdrug. Voor softdrugs als psilocybine truffels of Magic Mushrooms kan het moeilijk zijn om de juiste dosis te bepalen. Daarom wordt er aangeraden om bij microdosering altijd gebruik te maken van een weegschaaltje zodat je zeker weet dat je niet te veel doseert. Over het algemeen wordt er ongeveer 1 gram gebruikt per microdosering zodat de trip effecten achterwege blijven. Heb je geen tijd hiervoor of ben je bang dat je per ongeluk te veel doseert? Geen zorgen, tegenwoordig bestaan er verschillende bedrijven die voor jou de microdosering voorbereiden en dit ook nog discreet naar je toe verzenden. Je hoeft je dan dus niet druk te maken dat je omgeving erachter komt dat jij gebruik maakt van deze middelen. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Microdosing XP. Hier kun je goedkoop en discreet psilocybine truffels kopen. Meer weten over het drugsgebruik op festivals? Lees dan ook deze blog!

Lees ook:  Zonder stress verhuizen naar Amsterdam

No Replies to "Het kopen van drugs in microdosering"


    Got something to say?

    Some html is OK