De leukste plekken van Nederland ontdekken

De meeste mensen zijn wel eens in Amsterdam geweest, en vast ook wel eens aan de kust in Zeeland. Maar Er zullen vast nog een aantal plekken in Nederland zijn die een bezoekje waard zijn. In deze blog gaan we het over een aantal leuke steden hebben en wat daar onder andere te beleven is. Ben jij van plan om een weekendje weg te plannen voor je partner of je gezin? Lees dan verder voordat je een beslissing maakt. Heb je deze plaatsen al eens overwogen?

Valkenburg

Als eerste gaan we het hebben over Valkenburg. Als je een hotel in Valkenburg boekt, dan heb je genoeg te doen. Valkenburg heeft een rijke geschiedenis die terug komt door de gehele kleine stad. Als je een hotel in Valkenburg neemt kan je ook genieten van het prachtige heuvelland waar Valkenburg in ligt. Hier kan je dagenlang wandelen en genieten van de boerderijen en bossen. Maar als je meer wilt weten over Valkenburg en de geschiedenis van Nederland, tijdens je verblijf in een hotel in Valkenburg, kan je het beste de mergelgrotten bezoeken.

Met kerst vinden hier prachtige kerstmarkten plaats waar mensen van ver reizen om dat mee te mogen maken. Maar de rest van het jaar kun je met een gids door de grotten lopen en leren hoe onze grootouders hebben gewerkt en geleefd.

Hotel valkenburg

De bollen streek in Noord-Holland

Deze plek is bekend over de hele wereld en dat is niet voor niets, het is er namelijk adembenemend mooi. Naast de prachtige bloeiende tulpen heeft de omgeving ook nog van alles te bieden. Je bent snel naar het strand of kunt lekker rondfietsen en alle prachtige boerderijen bekijken.

Een weekendje naar de bollen streek van Nederland is dus iets wat iedere Nederlander eigenlijk eens in zijn leven gedaan moet hebben.

Giethoorn in Overijssel

Nog een plaats wat iedere Nederland toch eens gezien moet hebben. Deze unieke plek heeft namelijk geen straten, maar kleine riviertjes waar mensen met een bootje over varen om de bestemming te bereiken. Geniet vanaf een bootje van het leven van de Giethoorns en stel je eens voor dat je daar zou wonen. Heel leuk om mee te maken in eigen land.

Lees ook:  Even helemaal ontspannen?

No Replies to "De leukste plekken van Nederland ontdekken"