Alles over Vitens

Vraag je je wel eens af waar dat water uit de kraan vandaan komt? Nou dat komt niet uit de luchtvallen. Dit water is namelijk afkomstig van een waterleidingsbedrijf die zorgt voor het zuiveren van het water en daarna het distribueren van het water. Door heel Nederland zijn verschillende van deze bedrijven actief en bezig met het zuiveren en eerlijk distribueren van dit water. In de regio Flevoland, Utrecht, Gelderland, Friesland en Overijssel.

Het bedrijf Vitens

In het bedrijf zijn ongeveer 1400 werknemers werkzaam. Deze 1400 werknemers zorgen er gezamenlijk voor dat 5,6 miljoen huishoudens in Nederland worden voorzien van gezuiverd water. Dat zijn een behoorlijk aantal en daardoor is Vitens ook een van de grotere bedrijven op dit gebied. Vitens houdt zich dus met alles op het gebied van drinkwater bezig en zorgt ervoor dat het water veilig is voor consumptie, om in te douchen of om mee schoon te maken. Vitens is ontstaan door een fusie van het toenmalige Nuon water en provinciale waterleidingbedrijven. In Leeuwarden is een laboratorium te vinden van Vitens. Hier worden verschillende microbiologische onderzoeken uitgevoerd naar de grond(water)kwaliteit. Dagelijks worden hier honderden watermonsters verwerkt en is dit proces voor het grootste gedeelte geautomatiseerd.

Klantenservice Vitens

Met zoveel klanten is het logisch dat er wel eens iets fout kan gaan. Dit zorgt er dan ook voor dat er vaker lange wachttijden zijn en je hierdoor lang aan de telefoon moet blijven hangen. Problemen met waterleidingen worden in de meeste gevallen snel opgelost. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je zonder water komt te zitten. Wat wel langer kan duren zijn verklaringen voor je water rekening en watergebruik.  Dit gaat grotendeels via het klantencontact van Vitens en dat zorgt soms voor een of meerdere problemen. Klantenservice Vitens bereiken is daarom niet altijd even makkelijk. Het is dan ook slim om te bellen op tijdstippen wanneer veel mensen niet bellen. Dan heb je meer kans om een medewerker aan de lijn te krijgen en dus je probleem op te lossen.

Lees ook:  De aankoop van een tweedehandsauto

No Replies to "Alles over Vitens"


    Got something to say?

    Some html is OK