Zomers worden steeds warmer dus ook voor bedrijven

De laatste jaren zien we dat de zomers steeds warmer worden. Zo zien we namelijk de temperaturen elk jaar weer hoger worden. Dit zorgt dan ook voor ongekende taferelen in Nederland. Zo kan het in de toekomst voorkomen dat er ook in Nederland zoiets als een Siësta zal komen. Een Siësta is een pauze op de dag die we met name in Spanje zien. Zo zijn bedrijven bijvoorbeeld in Spanje geopend van 08:30 tot 13:30 en van 16:30 tot 20:00. Dit zorgt ervoor dat mensen tijdens de warmste periode van de dag een dutje kunnen doen en even uit de zon kunnen blijven. Wanneer we ook in Nederland deze warme temperaturen zoals in Spanje krijgen dan kan het dus zijn dat wij ook zoiets zullen invoeren.

mobiele luchtkoeler

Voor bedrijven is dit natuurlijk aanpassen geblazen. De opwarming van de aarde zorgt er namelijk voor dat de temperaturen door zullen stijgen. We moeten dit als mensheid proberen tegen te gaan. Alleen zo kunnen we de toekomst voor de mensen die na ons leven garanderen.

Nu al schakelen

Bedrijven kunnen ook al iets doen om zich voor te bereiden op hoge temperaturen in de zomer van 2021. De kans is namelijk groot dat deze de zomer van 2020 weer gaan overtreffen. Zo kan een bedrijf namelijk gaan kijken naar de werkomgeving van haar medewerkers. De bedrijven die hun hoofdzakelijke productieproces hebben gestationeerd in een fabriekshal zullen de meeste problemen ervaren. Zo lopen de temperaturen in de oude fabriekshallen het meeste op. Met name ook doordat het gebouw opwarmt en omdat we zien dat ook de machines warmte creëren. Dit zorgt ervoor dat de temperaturen in zo’n fabriekshal snel kan oplopen.

Mobiele luchtkoeler de oplossing

Een oplossing voor dit probleem kan worden gezocht in het dak. Zo kan goed isolatie en minder zwart ervoor zorgen dat het gebouw veel minder warmte opneemt. Bovendien zal een goede mobiele luchtkoeler ervoor zorgen dat de hal goed wordt gekoeld. Met name tijdens de dagen met de hoge temperaturen komt de mobiele luchtkoeler goed van pas. Zo zien we namelijk dan medewerkers productiever zijn onder temperaturen die als fijn ervaren worden. Temperaturen van boven de 25 graden worden door de meeste mensen als te warm ervaren. Zeker als je ook nog met dikke veiligheidskleding moet rondlopen.

Lees ook:  Gebruik pallets om meubels te maken 

No Replies to "Zomers worden steeds warmer dus ook voor bedrijven"