Wil jij een volle baard? Volg deze tips

Heb jij altijd al een dikke, volle lange baard willen hebben? Maar houd je het nooit vol tot die ook daadwerkelijk lang en vol is en heb je het toch altijd te vroeg getrimd of geschoren? Wij gaan je verder helpen!

De vierweekse baardregel

De vierweekse baardregel betekent maar één ding. Consistent zijn in het laten groeien van een dikkere baard in plaats van het gehele potentieel van een mooie volle baard te missen en de baard te vroeg te scheren of trimmen.

Bij veel mannen begint de baard namelijk rond de tweede of derde week ontzettend te jeuken, met als gevolg dat ze het gaan scheren voordat de baard voller kan worden. Deze jeuk komt door twee dingen; slechte verzorging, met andere woorden slecht gehydrateerde huid en de nieuwe haren veroorzaken lichte irritatie aan de huid, daarom ook jeuk, dit zal na een paar dagen verdwijnen als ze dit volhouden.

Proraso

Proraso is er voor iedereen die een mooie, volle en goed verzorgde baard wilt. Proraso is een merk dat baard olie en andere baard producten verkoopt. Zij zijn gespecialiseerd in baarden en weten hoe ze en goede baard olie moeten maken, zodat je huid niet jeuk en je baard fris en gestyled is.

proraso

 

Na de eerste vier weken

Goed zo, je hebt de eerste vier weken overleefd. Je hebt nu een aantal keuzes wat jouw baard betreft, je kunt je gezichtshaar gaan vormen, in model brengen en vormen, of je laat jouw baard gewoon rustig door groeien en voller worden.

Het laten groeien van je baard zorgt ervoor dat je een mannelijkere vollere baard krijgt, en door het te verzorgen krijg je een nettere uitstraling. Als je proraso gebruikt zal je baard er vast al goed en verzorgd uitzien en kun je het lekker laten groeien naar wens.

Baard wax

Naast baardolie kun je ook baard wax gebruiken. Baard olie is er om je huid te verzorgen, maar baard wax is puur voor het stijlen van je baard of snor. De meeste baard wax is op basis van natuurlijke ingrediënten en voegt het ook nog een heerlijke geur toe aan je baard.

Lees ook:  Heerlijk borrelen met een borrelplankje

No Replies to "Wil jij een volle baard? Volg deze tips"