Hangsen e-liquids

Hangsen is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van e-liquids sinds 2009. Omdat ze één van de eerste zijn geweest hebben ze kunnen uitgroeien tot een bedrijf dat al meer dan honderd miljoen flesjes e-liquid heeft verkocht. Met alle ervaring en een paar box mods is het een merk met veel aanzien. Hangsen produceert op het moment drie verschillende series e-liquids. Deze hebben naast de verschillende marketing ook verschillende (extremere) smaken als gevolg.

De Hangsen Atom Series

Beschikbaar in flesjes van 10ml, en nicotine sterktes variërend van 0 tot en met 18 milligram per ml. Hangsen Atom staat garant voor Hangsen’s meest fundamentele smaken. Smaken waarbij experimenten niet belangrijk zijn, maar juist het behouden van een zo goed mogelijke smaak die klanten gewend zijn. De Atom Series is in verhouding 70PG/30VG. Zo’n Hangsen e-liquid is dus vrij traditioneel in zowel haar smaken als verhoudingen. In de smaken Tobacco, Mint, Fruit, Drink, en Blueberry.

De Hangsen Honor Series

Grotendeels hetzelfde als de Atom series, maar verfijnd in stijl, is de Honor Series. Net zo goed beschikbaar in 10ml, en nicotine sterktes variërend van 0 tot en met 18 milligram per ml, maar met een verhouding van 50PG/50VG en een ander uiterlijk. Iets meer damp, en de Blueberry smaak van de Atom Series is vervangen door een smaak genaamd ‘’Dessert’’.

hangsen eliquid

De Hangsen Vengers Series

De marketing van de Vengers Series komt extreem hip over. Zowel de kleurrijke verpakkingen als de smaaknamen. De smaken zijn namelijk Apple Strudel, Menbacco, Lemon Cake, Strawberry Smoothie, Cool Passion, Fruit Crush, Mango Cream, en Ginger Mist. Alleen verkrijgbaar in 0 tot en met 6 milligram per ml nicotine, in flesjes van 10ml. Dankzij haar verhoudingen van 30PG/70VG duidelijk een merk voor mensen die genieten van spelen met hun e-smoker en de dikke wolken die daaruit voort kunnen komen. ­­

Ook benieuwd naar de e-liquids die wij aanbieden ? Neem een kijkje op Wizzits voor het volledige assortiment.

Lees ook:  Buteyko

No Replies to "Hangsen e-liquids"


    Got something to say?

    Some html is OK