Wat je moet weten over het nieuwe toestel van Apple

Apple brengt om de zoveel tijd weer een nieuwe telefoon uit, zo ook in april 2020. Dit keer is het de beurt aan de Iphone SE. Dit keer met een kleine twist die je misschien niet zo snel zoekt achter Apple. Je bent gewent tot een Iphone erg duur is, de laatste jaren zelfs richting de duizend euro of meer. Daar komt nu weer eens verandering in. De nieuwe Iphone SE is namelijk aanzienlijk goedkoper dan de vorige modellen. De prijs voor een nieuwe Iphone SE start vanaf ongeveer €489. Qua ontwerp is dit model precies hetzelfde als de eerder uitgebrachte Iphone 8. De voor- en achterkant van de Iphone SE zijn volledig van glas gemaakt. Uiteraard is dit model, net als zijn voorgangers, ook waterdicht. De functies van de nieuwe Iphone is een combinatie van eerder uitgebrachte modellen in een compacter formaat om op deze manier zoveel mogelijk kwaliteit en functionaliteit voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Eigenlijk heeft deze SE dan ook alles wat je zoekt in een smartphone.

 

telefoonhoesje iphone se

 

Kies de juiste manier van bescherming

Veel mensen ervaren de Iphone altijd als een prijzig maar toch kwaliteitsproduct. In het prijzige deel komt dit keer verandering omdat Apple ervoor kiest de startprijs van de nieuwe SE te laten beginnen bij 489 euro. Op welke manier je het toestel ook gaat kopen, via een abonnement of in een keer, je wilt er natuurlijk zuinig op zijn. De basis van een goede bescherming is natuurlijk een telefoonhoesje. Er zijn veel verschillende Iphone SE hoesjes. Je hebt hoesjes die functionaliteit als prioriteit hebben maar je hebt ook hoesjes die design boven bescherming kiezen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook veel hoesjes die hier een perfecte balans tussen hebben gevonden.

 

Kijk op internet

Wil je een beeld krijgen van hoe deze hoesjes eruit zien en hoe ze werken, neem dan een kijkje op de website van Iyupp. Op deze pagina zie je voor elk soort telefoonmerk en model een ander soort hoesje. De prijs kan variëren afhankelijk van de kwaliteit en functionaliteit van het hoesje. Bezoek je deze pagina kun je er van uitgaan dat een geschikt hoesje vind voor je toestel. Of je nu een Samsung, Nokia of een nieuwe Iphone SE hebt. Zoek bijvoorbeeld op ‘telefoonhoesje Iphone SE’.

 

Lees ook:  Een koffieapparaat aanschaffen

No Replies to "Wat je moet weten over het nieuwe toestel van Apple"


    Got something to say?

    Some html is OK