Wat is een bubbelenvelop precies

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe ze die enveloppen met dat bubbeltjesplastic erin maken?
Hier is je antwoord. Dat gebeurd namelijk met Kraft papier dat wordt gecoat. Deze envelop is van binnen bewerkt met noppenfolie of luchtkussenfolie , die extra bescherming aan je spullen biedt. Het materiaal is uitermate sterk, maar wel heel erg licht waardoor je ook veel geld bespaart op de verzendkosten. Dat is niet alles, want ook aan de duurzaamheid van deze enveloppen is veel aandacht besteed. Het materiaal van deze enveloppen is volledig recyclebaar en is daardoor heel erg goed voor het milieu. Je bespaart er niet alleen geld mee maar je draagt ook nog bij aan het milieu.

 

bubbelenvelop

 

Bescherm waardevolle spullen

Het komt vaak voor dat er via de post waardevolle producten verzonden worden. Dit soort producten zijn vaak breekbaar en gevoelig voor beschadiging. Wanneer je deze wilt beschermen is een bubbelenvelop een prima oplossing. Boeken, elektronica, cd’s en dvd’s zijn enkele van deze soort producten en worden door het sterke materiaal optimaal beschermt tegen schade. De luchtkussenenvelop beschikt over een zelfklevende sluitstrip die snel en gemakkelijk werkt voor jou als verzender. De ontvanger kan de envelop zeer gemakkelijk openen zonder de inhoud van deze envelop te beschadigen. De gladde binnen voering zorgt ervoor dat je de te verzenden producten veilig kunt plaatsen. Zo kun je de producten eenvoudig zonder wrikken en duwen in de envelop plaatsen.

 

Betaal niet te veel voor luchtkussenenveloppen

 

De hoge kwaliteit van dit soort enveloppen gaan wel gepaard met een hoge prijs. Het materiaal waarvan deze zijn gemaakt heeft hier veen invloed op. Ook de functionaliteit speelt een rol. De enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten en formaten die meestal door de brievenbus passen wat behoorlijk scheelt in verzendkosten. Voor deze enveloppen zijn er vele budgetlijnen en zelfs litelijnen beschikbaar, die te koop zijn voor een lagere prijs. Ook deze enveloppen bieden optimale bescherming van je verzonden artikelen tegen een hele lage prijs.

Lees ook:  Huidverzorging volgens Korean Beauty

No Replies to "Wat is een bubbelenvelop precies"


    Got something to say?

    Some html is OK