Waarom een kartonnen pop?

Een levensgrote kartonnen pop is een echte blikvanger en trekt veel aandacht. Naast dat het op feesten en evenementen gebruikt kan worden, kunnen de poppen ook in etalages geplaatst worden of u kunt er zomaar iemand mee verrassen. Om attentiewaarde te verhogen is het cruciaal dat u daarvoor ook de juiste materialen in huis heeft. Zorg daarom te allen tijde voor passende promotiematerialen. Het doorgaande materiaal om deze poppen mee te maken is reboard. Reboard is een stevig soort karton dat een licht gewicht heeft, maar erg stevig is. Dit soort karton wordt ook wel honingraatkarton genoemd.

kartonnen pop

Levensgrote kartonnen aandachtstrekkers

Een levensgrote foto bedrukt op karton. Het is een blikvanger en u verkrijgt er gemakkelijk aandacht mee op een evenement of in uw winkel. Kartonnen figuren kunnen afgedrukt worden op re-boardkarton en op regulier karton. Hier wordt vanzelfsprekend een standaard bijgeleverd om de pop op te zetten. Een levensgroot kartonnen figuur is eenvoudig op te zetten. Een pop van karton zal in het oog van de voorbijganger springen en de attentiewaarde verhogen. Maatwerk is hierbij een vereiste, omdat jouw kartonnen pop natuurlijk uniek moet zijn.

Een levensgrote pop van jezelf

Een kartonnen pop van jezelf kan gebruikt worden op feesten, evenementen en in een etalage. Deze poppen van jezelf kunnen levensgroot afgedrukt worden. Het is belangrijk dat je een partner uitkiest die veel ervaring heeft met het maken van POS-materiaal. Dit is belangrijk omdat de levensgrote figuren precies op maat en naar wens ontworpen dienen te worden. De kartonnen figuren zijn promotiemiddelen die geplaatst kunnen worden op elke gewenste plek. Bij voorkeur een prominente plek om met de kartonnen figuren op deze manier zoveel mogelijk aandacht te trekken. Een partij die hier veel ervaring mee heeft is Endless Branding. Zij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van POS-materiaal, oftewel point of sale-materiaal. Het is mogelijk om uw afbeelding op kartonnen figuren af te drukken. De kartonnen figuren van Endless Branding zijn te bestellen in een groot aantal verschillende afmetingen. Upload jouw foto en ontvang de foto binnen een paar dagen thuis.

Lees ook:  De prestaties van een team

No Replies to "Waarom een kartonnen pop?"


    Got something to say?

    Some html is OK