Wat voor dater ben jij?

Je kunt veel redenen hebben om te daten. De een doet het om tijd te doden en een leuke tijd te hebben, terwijl de ander oprecht op zoek is naar de liefde van zijn of haar leven. Wat je reden ook is, je zult altijd een bepaalde spanning voelen bij zo’n date. Dit begint meestal al op het moment dat je afspreekt. Wat gaan jullie doen? Pak je een terrasje of ga je wat eten? Gaan jullie naar de kermis of gaan jullie naar de film? En dit zijn dan nog vrij eenvoudige keuzes. Voor vrouwen in het speciaal zijn er nog een aantal die moeilijker zijn. De outfit keuze bijvoorbeeld.

 

coronadating

De perfecte date

Er komt veel kijken bij een date en je wilt natuurlijk dat alles goed gaat. De eerste indruk die je achter laat is vaak het belangrijkste. Je wilt goed voor de dag komen, ten eerste op fysiek gebied. Ga naar de kapper om je haar te laten doen bijvoorbeeld. Dit is altijd een goede tip. Uit onderzoek blijkt dat vooral mannen zich een stuk zelfverzekerder voelen wanneer ze hun haar hebben geknipt. Voor vrouwen is het misschien een idee om een nieuwe paar schoenen te scoren of naar de nagelstudio te gaan. Buiten dat je er verzorgd en netjes uitziet is het belangrijk om altijd je zelf te blijven. Niemand houd van een nep imago en meestal prikt jouw date hier meteen doorheen. Blijf gewoon jezelf, lach een beetje, vertel wat interessants of praat over school of werk. Heb je moeite met het in leven houden van een gesprek, dan kun je dit het beste van tevoren even oefenen.

 

Coronadating

Het COVID-19 virus maakt het dit jaar wat lastiger om naar openbare plekken te gaan. Je hebt op internet verschillende websites die ervoor zorgen dat je aan coronadating kunt doen. Zo blijf je op afstand van elkaar. Door deze coronadating kun je elkaar online ontmoeten en een afspraakje plannen. Hou natuurlijk wel rekening met de coronaregels van openbare plekken. Coronadating is de nieuwe manier van daten tijdens deze epidemie.

 

Lees ook:  Een photobooth op je trouwfeest

No Replies to "Wat voor dater ben jij?"


    Got something to say?

    Some html is OK