rijlessen stopgezet tot 6 april

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen m.b.t. het corona virus is er een verbod ingegaan op rijlessen in Margraten. Dit komt omdat rijinstructeurs niet de mogelijkheid hebben om 1,5 meter afstand te nemen van de leerling. Het is een vervelende situatie waar niemand omheen kan. Je rijles zal hiermee worden uitgesteld, wat betekent dat je je rijbewijs op een later tijdstip zult halen dan dat je je vooraf had ingecalculeerd.

Gevolgen voor de rijlessen

Alle rijlessen in Margraten zullen worden stopgezet tot tenminste 6 april. Dit betekent dat jouw lessen voorlopig even niet door kunnen gaan. Samen met je rijinstructeur zal een nieuwe planning worden gemaakt op het moment dat de rijlessen weer toegestaan zullen worden. Wanneer dit plaatst zal vinden is nog onduidelijk. Wees niet bang dat je je rijvaardigheden snel zult verleren. Vaak beheers je na enkele oefening de vaardigheden weer op het niveau wat je gewend was.

Gevolgen voor de  examens

Tot en met tenminste 6 april zijn de theorie toetsen, praktijktoetsen, examens,  nascholing en tussentijdse toetsen ingegaan. De medische beoordelingen gaan wel gewoon door, deze kunnen namelijk vanuit thuis gedaan worden. Bespreek samen met je instructeur de mogelijkheden voor het inplannen van een nieuwe datum. Wil jij graag zo snel mogelijk je examen afleggen? Geef dit dan aan. Wil jij toch eerst nog even wat extra Nederlandse of Engelse rijlessen in Margraten inplannen om er zeker van te zijn dat jij je rijvaardigheden nog beheerst? Dan is dit ook geen enkel probleem.

Thuis theorie leren

Als je nog in het vroege stadium zit van je rijlessen, dan is het nu het ideale moment om jezelf goed voor te bereiden op het theorie examen. Hoe sneller jij het theorie examen behaald, des te sneller jij de mogelijkheid hebt om de lessen voort te zetten en op te gaan voor de andere examens die horen bij de rijlessen in Margraten.

Lees ook:  Van beginner tot aan het circuit

No Replies to "rijlessen stopgezet tot 6 april"


    Got something to say?

    Some html is OK