Waar moet ik rekening mee houden bij het ontwikkelen van een website?

Een website laten ontwikkelen in Rotterdam . Hoe doe je dat en wat komt erbij kijken? In deze blog geven wij je enkele tips over het ontwikkelen van een website die bij jouw onderneming past.

Jouw wensen en verwachtingen

Het is belangrijk dat je wensen en verwachtingen duidelijk zijn bij beide partijen. Op deze manier voorkom je teleurstelling na het opleveren van het uiteindelijke resultaat. Leg daarom altijd je wensen en verwachtingen schriftelijk vast met de andere partij zodat dit duidelijk blijft.

De websitemogelijkheid

Wat is de functie van de website? Wil je meer sales genereren of wil je meer bezoekers trekken en je merknaam verspreiden? Het is belangrijk om de functie van je website in kaart te brengen bij de partij waarmee je gaat samenwerken. De samenwerkende partij kan dan voor jou focussen op deze functie en hierdoor een beter resultaat realiseren. Leg daarnaast duidelijk vast of er gewerkt wordt met WordPress, HTML, PHP of CSS. Zo weet je zeker dat je het gewenste resultaat krijgt.

Het Domein van je website

Een van de meest belangrijke dingen waar je op moet letten bij een website is je domeinnaam. Je domeinnaam is namelijk je websitenaam en op deze manier kun je kijken of deze nog beschikbaar is of dat je deze moet overkopen van iemand anders. Zorg dat je domeinnaam duidelijk blijft voor de consument.

Wat is hosting?

Om je website te laten werken moet je deze onderbrengen op een server. Zonder een server werkt je website niet en kan deze niet online worden gezet. Veel webdevelopers bieden ook hosting pakketten aan. Het is aan te raden om de hosting van je website uit te voeren bij dezelfde partij waar je de website hebt laten maken.

Een veilige website met SSL-certificaat

Zorg ervoor dat je website een SSL-certificaat bevat. Dit certificaat geeft aan dat je website beveiligd is. Op deze manier geef je bezoekers van je website een veilig gevoel en zullen zij eerder terugkeren.

We hopen dat deze blog je meer info gegeven heeft over website ontwikkelen. Wil je je website laten ontwikkelen in Rotterdam? Kijk dan eens op de site van Thinkaholic. Zij leveren websites die SEO geoptimaliseerd en AVG-proof zijn.

 

Lees ook:  Online computer trainingen om dagelijkse computervaardigheden te verbreden

No Replies to "Waar moet ik rekening mee houden bij het ontwikkelen van een website?"


    Got something to say?

    Some html is OK