Vrouwen willen zich sexy voelen

We weten allemaal hoe belangrijk vrouwen het vinden om zich sexy te voelen in hun lingerie. Niet alleen vrouwen vinden dit belangrijk, maar de meeste partners ook. Tenslotte zijn zij degene die er opgewonden van moeten raken en waarvoor de vrouwen hun best doen. Vrouwen zijn dus constant opzoek naar mooie lingerie. Op basis van wensen en behoefte maken vrouwen een keuze. Wordt het bijvoorbeeld een bustier of toch een korset? Deze twee worden vaak voor het zelfde aangezien. Ze lijken op elkaar maar er zit wel degelijk verschil in.

 

korset

 

Bustier of korset

Hoewel ze veel op elkaar lijken verschillen bustiers en korsetten van elkaar op een aantal punten. Een bustier is een bh die naar vorm is ontworpen. Onder de bh zit een dikke strook die voor stevigheid zorgt. Een bustier is vaak te herkennen aan de materialen waarvan ze gemaakt worden. Dit zijn vaak wat fijnere stoffen als zijde, satijn en soms ook kant. Een bustier heeft als doel om een soort lift in de borst en taille te realiseren. Een korset aan de andere kant is echt bedoeld om de taille te verdunnen. Deze zijn met snoeren aan te trekken zodat de vrouw kan bepalen hoe dun haar taille wordt en wanneer deze het meest comfortabel is. Voordat je overgaat op aankoop is het erg belangrijk dat je bij een aantal zaken stil staat. Denk er bijvoorbeeld aan welke korset het beste bij je lichaam past. Elke vrouw heeft een unieke lichaamsbouw.

 

Koop niet het eerste setje dat je ziet

Vele dames maken de fout om goedkope lingerie te kopen en vervolgens denken dat het allemaal prima is. Dat is dus niet zo. Het kopen van goedkope lingerie kan nadelen hebben. De belangrijkste worden hier kort aangestipt. Ten eerste worden afbeeldingen van lingerie op het internet altijd mooier gemaakt dan in werkelijkheid. Let hier nauwlettend op. Ten tweede is het terugbrengen of ruilen vaak lastig of zelfs helemaal niet mogelijk. Tot slot worden de goedkopere lingeriesetjes vaak van slechte stoffen gemaakt die op hun beurt weer slecht zijn voor jou.

 

Lees ook:  Wat is waterhardheid en wat doet een waterontharder?

No Replies to "Vrouwen willen zich sexy voelen"


    Got something to say?

    Some html is OK