Deze baantjes in Eindhoven (en omstreken) wil je bekijken

Je bent een student in Eindhoven en je wilt een beetje plezier hebben tijdens je studie? Misschien ben je al blij als je naast je studie een kamer kan betalen? Hoe dan ook, studeren is duur! Dus je wilt het liefste een baantje waarbij je een beetje kunt verdienen. En waarbij je niet teveel tijd kwijt bent en flexibel kunt worden ingezet zodat het goed samenvalt met je studie. Of iets waarbij je kunt groeien, het liefst gerelateerd aan je opleiding. Een hoop voorwaarden, maar zeker niet onmogelijk! Deze lijst gaat je helpen.

Postvoorbereider

Bij deze parttime baan moet je soms misschien wel wat vroeger opstaan, maar daardoor kan het wel regelmatig goed samenlopen met school! Postvoorbereider is misschien niet iets waar je snel aan denkt, maar je kunt er al mee aan de slag vanaf je 17e, en je krijgt vanaf je 21e al € 10,53 bruto per uur exclusief toeslagen.

Bezorger

Bezorgers zijn altijd veel gevraagd in dit tijdperk, de tijd van het online shoppen! Natuurlijk heb je wel een rijbewijs nodig en meestal wordt er bij dit soort functies gevraagd om al minimaal een jaar gereden te hebben. Om een zeer aantrekkelijk voorbeeld te geven: Ga je werken voor de Albert Heijn en hun online boodschappenservice, hoef je maar 12 uur per week beschikbaar te zijn en verdien je toch al snel een dikke € 13,42 per uur! Wat train je? Met name je social skills en planning. Dat is snel verdiend voor een ritje en een lach.

baantjes in Eindhoven

Chauffeur

Hetzelfde geldt voor zij die graag mensen willen vervoeren in plaats van producten. Meestal zijn de voorwaarden voor deze functies nog iets scherper aangezien je ook representatief moet kunnen zijn en vaak minimaal 20 jaar, maar ook hierbij krijg je al snel € 11,- tot € 14,- per uur, afhankelijk van je werkgever. Ook hierbij zijn je sociale skills heel erg belangrijk en krijg je de kans om hierin grote stappen te zetten.

Huishoudelijke hulp en zorg

De zorgsector staat vaak bol van de bijbaantjes die maar niet vervuld worden. Het helpt heel erg als je iets doet richting een zorgopleiding natuurlijk, en dan heb je ook meteen relevante ervaring, maar dit is niet altijd en overal nodig. Met een beetje zoeken kun je vast iets vinden, en voelt je werk nuttig en dankbaar. Meestal krijg je voor dit soort werk ook zo’n 11 euro per uur. De ouderen en hulpbehoevenden wachten op je!

baantjes in Eindhoven

Poetsen

Bij dit schoonmaakbedrijf in Eindhoven bijvoorbeeld doen ze van alles en nog wat, of je nou een glazenwasser in Eindhoven gaat zijn of computers schoon gaat maken. Vaak flexibel, met een uurloon van meer dan 11 euro per uur, kun je op meerdere plekken gaan poetsen. Of het nou over vakantieparken gaat of kantoren, je komt sowieso op meerdere plekken. Oké, natuurlijk moet je wel een klein beetje kunnen poetsen, maar laten we maar zeggen dat het behalve een goede ervaring ook een goede training is voor je eigen schone kamer…

Callcenter en administratie

Lees ook:  Maak kennis met Anja Jongkind & Greet Vonk

Meestal hebben mensen niet zo’n zin in callcenter baantjes. Dit omdat het vaak niet heel goed betaald en bepaalde afdelingen van je verkopende persoonlijkheid afhankelijk zijn. Maar toch ligt er veel voor het oprapen bij callcenters! Er zijn vrijwel altijd vacatures die open staan, en als er een echte verkoper in je zit heb je sowieso de kans om goed te verdienen! Maar ook bij andere bedrijven die niet direct op verkopen gericht zijn zoals CZ en Achmea in Tilburg of de Rabobank in Eindhoven heb je al snel een loon te pakken tussen de € 11,- en € 13,- per uur! Daarnaast mag je bij een hoop callcenters gewoon aangeven wanneer je wel en niet kunt werken, en is dit relatief snel aan te passen. Lekker te combineren met je andere bezigheden dus! Daarnaast is een callcenter een goede kans om te groeien in je presentatie en klantcontact op je CV te zetten, net zoals dat telefonisch werk voor veel bedrijven een waardevolle toevoeging is in bijvoorbeeld administratieve functies.

Nachtwerk bij bijvoorbeeld receptie hotel

Wanneer je toch al niet echt van het uitgaan bent, maar wel ’s nachts wilt werken op sommige dagen omdat het je beter uitkomt of dat je dit fijner vind, kun je ook al snel € 11,- tot € 14,- per uur vangen. Meestal is het jouw verantwoordelijkheid bij zulke functies om mensen op een positieve manier te ontvangen en ze wegwijs te maken naar bijvoorbeeld hun kamer. Een voordeel aan dit soort werk is dat het over het algemeen rustig is, je grotendeels eigen baas bent, en misschien zelfs alvast (stiekem) een beetje van je studie mee kunt nemen naar je werk. Voor de toekomst is dit duidelijke ervaring in verantwoordelijkheid en representatieve, communicatieve handelingen.

No Replies to "Deze baantjes in Eindhoven (en omstreken) wil je bekijken"


    Got something to say?

    Some html is OK