Tips voor het aankleden van de vergaderruimte

Vergaderruimtes zijn vaak kille plekken. Dat kan toch veel leuker? Vaak zijn het vooral de ruimtes waar iedereen na afloop van de vergadering zo snel mogelijk weer uit wilt, omdat er gewoon geen sfeer is. Het kan juist heel waardevol zijn om na een vergadering nog even te blijven hangen, daar kunnen verbazingwekkend vaak nog betere ideeën uit ontstaan dan de daadwerkelijke vergadering zelf. Kun jij wel wat tips voor het aankleden van de vergaderruimte gebruiken? Lees dan snel verder!

 

Een grote ronde vergadertafel

Veel vergaderruimtes hebben een lange rechthoekige tafel. Dat ziet er natuurlijk mooi strak uit, maar wist je dat een ronde tafel waardevoller is voor de vergadering? Dat komt doordat een ronde tafel het groepsgevoel versterkt. En dat niet alleen, de creativiteit gaat ook omhoog! Het is daarom zeker geen gek idee om een grote ronde vergadertafel aan te schaffen. Wat je ook kunt doen is één of meerdere statafels in de ruimte plaatsen.

 

Goede apparatuur

Het is voor de kwaliteit van de vergadering wel zo handig dat de apparatuur goed is. Denk hierbij aan een voldoende stekkerdozen die het goed doen binnen handbereik, laptops die direct kunnen worden ingestoken wanneer nodig en een groot televisie scherm of beamer waarop presentaties gegeven kunnen worden. Let er bij de inrichting op dat het scherm hoe zichtbaar is voor iedereen zonder dat er een stoelendans plaats hoeft te vinden.

 

3d wandpanelen van hout voor sfeer

Van een kale witte muur wordt niemand vrolijk en al helemaal niet creatief. Het is daarom belangrijk om een warme sfeer aan een vergaderruimte toe te voegen door middel van 3d wandpanelen van hout. Waarom 3d wandpanelen van hout? Hout zorgt voor een natuurlijke en gezellige sfeer. Dat maakt dat mensen zich sneller op hun gemak voelen om meningen te geven over bepaalde vraagstukken. Daarbij zijn wandpanelen heel makkelijk te monteren. Verbouwen zonder stress dus! Misschien wordt het wel zo gezellig dat jullie er soms pauzemomenten nemen. Of medewerkers die de vergaderruimte wanneer beschikbaar gebruiken om creatieve ideeën te noteren.

Lees ook:  Maak je huis brand schoon

No Replies to "Tips voor het aankleden van de vergaderruimte"