Singelsday in Nederland

Op 11 november wordt Singelsday gevierd. Een feestdag dat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden in Nederland. Dat doen vrijgezellen door hunzelf te verwennen door allerlei leuke inkopen te doen bij de populairste webwinkels van Nederland. In 2020 op Singles Day geven winkels ook weer allerlei mooi aanbiedingen. Deze aanbiedingen kunnen oplopen tot 90 procent! Dat houdt in dat op 11 november het vrijgezellen event gevierd gaat worden door allerlei koopjes in te slaan.

Singelsday Nederland

Geen Valentijnsdag op Singelsday 2020

Op 11-11 vind Singelsday plaats wereldwijd. Overal op de wereld doen consumenten inkopen voor zichzelf, om zichzelf in het zonnetje te zetten. Singelsday 2020 wordt het tegenovergestelde van Valentijnsdag. Bij Valentijnsdag gaat het houden van je partner. In andere woorden, mensen die een relatie hebben. Bij Singelsday zal het gaan om de vrijgezellen, het houden van jezelf en jouw single leven. Het vrijgezellenbestaan wordt er dan gevierd.

 

Jezelf trakteren op Singelsday

Wanneer je jezelf wilt gaan trakteren op Singles Day in 2020 vinden wij het belangrijk dat je volledig kunt profiteren van de aanbiedingen. Dit doe je door rond middernacht op 10 november al klaar te zitten. De beste aanbiedingen worden op het laatste moment online gezet. Je wilt er zeker van zijn dat je geen aanbiedingen zult gaan missen. Dat is de meest effectieve manier voor veel webwinkels om extra omzet te genereren.

 

 

De shopping-tip voor Singles Day 2020

Nog een hele goede tip die wij je willen meegeven, is om op tijd te noteren wat jij wilt kopen en nodig hebt. Hou rekening met de aankomende feestdagen, namelijk sinterklaas en kerst. Het is een goed idee om alvast voordelig te gaan shoppen voor deze feestdagen. Zo zorg jij dat je goed bent voorbereid.

Toenemende populariteit van Singelsday in Nederland

De toenemende populariteit van Singelsday in Nederland is ook mooi voor consumenten die alvast willen shoppen voor de feestdagen die er op dat moment aan zitten te komen. Het grootste gedeelte van de consumenten doen in het kader van deze dag aankopen voor kerstmis of sinterklaas. Het is te verwachten dat dit percentage bij Singles Day in 2020 ook erg hoog zal zijn. 54 procent van de mensen deed in 2019 al aankopen voor Sinterklaas en 68 procent deed aankopen voor kerst.

 

 

 

 

Lees ook:  De juiste drukschakelaar selecteren voor uw elektronische toepassing

No Replies to "Singelsday in Nederland"


    Got something to say?

    Some html is OK