Driving School Sittard, dé rijschool voor jou

Driving School Sittard is dé rijschool voor de omgeving van Sittard. Je kunt hier zowel Nederlandse rijlessen als Engelstalige rijlessen volgen. Dit maakt het dus ook aantrekkelijk voor buitenlandse studenten die in Limburg studeren. Bij driving school Sittard leer je om veilig in het verkeer deel te nemen, zuinig te rijden en om goed de omgeving in de gaten te houden.

Vraag een proefles aan

Mocht je nog nooit bij een rijschool lessen hebben gevolgd, dan kun je het beste eerst eens een proefles aanvragen. Dit is handig voor als je nog niet weet of autorijden iets voor jou is, maar ook als je nog twijfelt of een rijschool de juiste is. Bij driving school sittard kun je een gratis proefles aanvragen. Je leert dan alvast de instructeur kennen, maar ook de auto.

Op basis van de proefles kan de instructeur al ongeveer bepalen hoeveel rijlessen jij nodig zult hebben. Dit kunnen er 20, 30 of 40 zijn. Het kan ook voorkomen dat je uiteindelijk meer of juist minder lessen nodig hebt. Dit zal de instructeur dan op tijd aan jou melden.

Beginnen met je rijlessen bij Driving School Sittard

Bij Driving School Sittard zul je de eerste les op een rustige plek beginnen. Hier kun je alvast oefenen en een gevoel krijgen voor de basis handelingen. Het kan zijn dat je eerst begint met alleen maar sturen. Geleidelijk aan zul je dan ook gebruik gaan maken van het gas- en rempedaal. Pas als je dit allemaal onder de knie hebt, zul je leren om de koppeling te gebruiken in combinatie met de schakelpook. Voor de meeste leerlingen is dit het lastigste om onder de knie te krijgen. Je zult namelijk telkens de juiste versnelling moeten vinden.

Na een aantal rijlessen is het alvast handig om je theorie te gaan leren. Je zult namelijk het theorie-examen moeten halen, voordat je uiteindelijk op praktijkexamen mag gaan. Vóór het rijexamen zul je echter ook nog een tussentijdse toets krijgen. Hierbij zul je 2 à 3 bijzondere verrichtingen moeten uitvoeren. Slaag je hiervoor? Dan hoef je deze op het praktijkexamen niet meer uit te voeren. Als laatste volgt dan nog het examen zelf. Mocht je hier voor slagen, dan kun je meteen erna het rijbewijs bij jouw gemeente aanvragen.

Driving School Sittard

Lees ook:  Wanneer welk vervoersmiddel huren?

No Replies to "Driving School Sittard, dé rijschool voor jou"