Pandjes flippen

Op Instagram zie je de meest prachtige make-overs voorbijkomen. Er werd zelf een apart account genaamd Funda make-overs voor aangemaakt. Het flippen van pandjes is populairder dan ooit tevoren. Maar wat is het precies en is het winstgevend? Dat leggen we u uit in deze blog.

Kopen en verkopen

Pandjes flippen is eigenlijk een term voor het kopen en doorverkopen van huizen en andere panden. Het idee bij pandjes flippen is dat u een woning koopt die in slechte staat is, deze opknapt en vervolgens weer verkoopt. Hierbij is het natuurlijk de bedoeling om winst te maken. Het flippen van panden is niet echt investeren in vastgoed. Tot op een bepaalde hoogte natuurlijk wel, maar bij pandjes flippen is het de bedoeling dat u maar tijdelijk (en dan het liefst voor een korte periode) eigenaar bent van het pand. U wacht niet op hét moment dat de woning vanzelf meer waard wordt. U probeert gelijk de waarde van de woning te verhogen door deze op te knappen en verkoopt deze vervolgens door. De woning is dus niet langdurig in uw bezit.

Pandjes flippen als strategie

Wanneer u gaat investeren in vastgoed gaat het vaak om grote bedragen. Veel huisbazen beginnen daarom met het flippen van pandjes. Zij zien het als een strategie om geld te verdienen. Dit geld sparen ze en gebruiken ze om nieuwe panden te kopen. Op deze manier starten ze ook met het opbouwen van een vastgoedportefeuille. Het flippen van panden kan dus gezien worden als een strategie om geld te verdienen met vastgoed op de korte, maar ook op de lange termijn.

Nadelen

Het flippen van pandjes brengt ook een aantal nadelen met zich mee. Zo is het een actieve manier om geld te verdienen en heeft het een hands-on aanpak nodig. U zult steeds moeten kijken naar nieuwe panden en moet verbouwingen regelen en coördineren. Natuurlijk kunt u ook zelf klussen in de panden. Het grootste nadeel van het flippen van panden is dat er geen continu inkomen is. Zodra u ermee stopt, stopt ook uw inkomen.

Afvalcontainer huren in Flevoland

De panden die gekocht worden bij het flippen van pandjes zijn vaak in slechte staat. Het kan daarom handig zijn om een afvalcontainer te huren in Flevoland. Een afvalcontainer huren in Flevoland kan u veel tijd en geld besparen. Er zijn containers voor grofvuil, bouwafval, groenafval, maar ook puincontainers. Afvalcontainer huren Flevoland zorgt ervoor dat de container weer bij u wordt opgehaald zodra deze vol is.

afvalcontainer huren Flevoland

Lees ook:  Op zoek naar rust en stilte in je woonomgeving? Ga in Baarlo wonen!

No Replies to "Pandjes flippen"