Mannelijke stijlfouten die écht niet kunnen

Natuurlijk willen we er allemaal bijlopen als de stijlvolle zakenman op kantoor. De kans is groot dat je deze stijlfouten vaak voorbij hebt zien komen.  Denk aan een pak dat veel te strak zit. Het is lastig om naast je drukke baan bij te blijven met wat er allemaal wel en niet gedragen mag worden in mode wereld. Een modemisser is snel gemaakt en ook totaal niet iets om je voor te schamen, maar als je het kan voorkomen is dat wel zo fijn.

 

Vervang al je drukke shirts voor witte tshirts

Beginnende bij t shirts met overdreven teksten, grote afbeeldingen of andere dramatische versieringen. Dit soort shirts worden gezien als kinderachtig of puberaal, als man wil je hier niet mee geassocieerd worden. Je wordt minder slim ingeschat, en zijn een zware afknapper voor vrouwen. Alle shirts met vlammen of glitters erop kun je direct de prullenbak ingooien en vervangen voor een stijlvol witte tshirt. Witte tshirts zijn helemaal niet saai, maar juist heel makkelijk te combineren.

 

Gezichtsbeharing onderhouden of eraf scheren

Een volle baard of stoppelbaardje kan heel aantrekkelijk zijn. Je moet het dan wel goed onderhouden om te voorkomen dat je eruit gaat zien als een zwerver. Het ziet er gewoon niet verzorgd uit, en uiterlijke verzorging is belangrijk voor vrouwen. Slecht onderhouden gezichtsbeharing wordt gekoppeld aan slordigheid. Verzorg het en draag een nette, getrimde baard of haal het er allemaal vanaf.

 

Missers die niet eens benoemd zouden hoeven worden

Sommige missers zijn zo algemeen bekend dat ze eigenlijk niet eens benoemd zouden hoeven worden. Missers zoals een doorschijnende witte tshirts. Voor zowel vrouwen als mannen is dit geen gezicht. Voorkom dit door kwalitatief goede witte tshirts aan te schaffen. Let dan ook direct op de lengte, een te kort shirt is een grote stijlfout. Draag ook zeker geen muts als het hier eigenlijk te warm voor is. Het maakt je outfit misschien helemaal af, maar het oogt vooral heel warm en vooral zweterig. Kies eerder voor een leuke pet als vervanging voor de muts als het goed weer is.

Lees ook:  Wat kunt u een kind cadeau doen?

No Replies to "Mannelijke stijlfouten die écht niet kunnen"


    Got something to say?

    Some html is OK