De cadeaus voor een babyshower

Het is altijd leuk om tijdens een feestje een leuk cadeau te kunnen geven aan vrienden, familie of kennissen. Echter is het vaak toch moeilijk om te weten wat de persoon in kwestie graag zou wensen. Daarom staan hieronder elke cadeautips beschreven voor een babyshower.

Het initiatief van het cadeau

Voordat je alle creatieve ideeën uit de kast haalt, kijk eerst wie een individueel cadeau geeft, en wie geïnteresseerd is in een gezamenlijk cadeau. Een voordeel van een gezamenlijk cadeau is dat het cadeau wat groter of duurder kan zijn. Hierdoor kun je kosten verdelen. Echter kun je een individueel cadeau kun je heel erg goed personaliseren.

Wensen van de ontvanger

Veel aanstaande ouders hebben al een beeld van wat zij graag zouden willen voor de baby. Je kunt altijd vragen welke spullen zij al hebben ingeslagen, en welke spullen heel gewenst zijn. Doe dit echter wel op een subtiele manier vragen bijvoorbeeld door vragen te stellen aan familie of andere vrienden. Ook zou je eventueel de partner kunnen vragen wat de grootste wensen zijn, hierdoor weet je tenminste zeker welke spullen nog hard nodig zijn. Indien iedereen een apart cadeau geeft is het handig dat je dit overlegt, zodat er geen dubbele cadeaus worden gekocht. Veel aanstaande ouders hebben ook weinig tijd om deze producten zelf te gaan ruilen. Het beste is om een whatsappgroep aan te maken, hierdoor kunnen alle afspraken en cadeaus snel met elkaar gedeeld worden.

Ideeën babyshower cadeaus

Een luiertaart is een het ideale cadeau voor aanstaande ouders, het is praktisch en ziet er ook nog eens schattig eruit. Bovendien kun je het aanpassen naar een eigen thema. Een ander voordeel is dat je hierbij andere producten in kan verwerken zoals rompers, sokjes, babykleding en sloffen. Op Pinterest zijn er talloze ideeën voor een creatieve luiertaart. Ook kun je voor de ouders een cadeau kopen. Vaak kopen de ouders al veel producten voor de baby, maar vergeten ze zichzelf soms. Daarom kan een verwen of bevallingssurvivalpakket het ultieme cadeau zijn. Een ander leuk voorbeeld van een babyshower cadeau is een baby armbandje, die afgestemd kan worden op de gepersonaliseerde armbanden van beide ouders.

Lees ook:  Wat voor voordelen brengt yoga met zich mee?

No Replies to "De cadeaus voor een babyshower"


    Got something to say?

    Some html is OK