Laat je partner zijn dat je van hem/haar houdt

We hebben genoeg dagen in het jaar waar je partner een cadeau verdient, denk aan verjaardagen, kerstmis en Valentijn. Maar als je buiten een van deze standaard dagen jouw partner een verrassing geeft, dan laat je pas echt zien dat je van hem/haar houdt. In deze blog hebben we een aantal leuke ideeën, zodat jij jouw partner gelijk kunt laten zien dat je van hem/haar houdt.

Intieme cadeaus

Als jij jouw partner wilt zien dat je van hem/haar houdt kun je een intiem cadeau geven. Hiermee laat je zien dat je over je partner nadenkt en dat je er alles aan wilt doen om het spannend te houden. Je kunt een intiem cadeau in de vorm van een sexy outfit geven, maar ook een toy zoals een XXL dildo bijvoorbeeld. Als een XXL dildo je toch iets te groot is kun je natuurlijk ook een anaal toy nemen of een vibrator.

Een dagje weg

Boek een leuk uitstapje voor jouw partner. Je kunt een leuke citytrip boeken met een overnachting in een luxe hotel. Hier kunnen jullie heerlijk genieten van een lekker diner op de kamer, een massage nemen of samen de wellness in duiken.

Even lekker tijd voor jullie tweeën is belangrijk als je de relatie gezond wilt houden. Op deze manier kunnen jullie weer even genieten van elkaar, zoals het ontstond. Zonder kinderen, werk en verantwoordelijkheden.

xxl dildo

Iets dat hij/zij heel graag wilt hebben

Als jouw partner het regelmatig heeft over een item dat het leven toch een stuk makkelijker zou maken dan is het gemakkelijk om je partner te verrassen. Je kunt namelijk onverwacht dit item kopen en hem/haar ermee verrassen. Aangezien dit geen feestdag is zal de verrassing des te groter zijn.

Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag en daarom is een heel leuk en gemakkelijk idee om je partner te verrassen met een heerlijk diner. Je kunt een reservering maken in een chique restaurant of je kunt een speciaal diner afhalen of zelfs in jouw huis laten bereiden. Als het op dineren aankomt zijn er 1001 verschillende mogelijkheden. Hierdoor zul je vast wel de perfecte verrassing voor jouw partner kunnen vinden.

Lees ook:  Even helemaal ontspannen?

No Replies to "Laat je partner zijn dat je van hem/haar houdt"