Kerstverlichting buiten: inspiratie & tips

Buiten kerstverlichting zorgt voor gezelligheid tijdens de donkere dagen voor kerst. Van een fairybell kerstboom in de tuin tot ijspegelverlichting langs het huis. Kerstverlichting.nl heeft een groot assortiment aan kerstverlichting buiten. Hieronder zetten we een aantal tips en inspiratie op een rijtje voor de mooiste kerstverlichting in jouw tuin of rondom het huis. 

 

Fairybell kerstboom

Wil jij het effect van een boom vol lichtjes in de tuin? Dan is een fairybell kerstboom een goed idee! Een fairybell kerstboom, ook wel vlaggenmast kerstboom genoemd, is een aaneenschakeling van honderden tot duizenden LED-lampjes in de vorm van een kerstboom. Er zijn bomen van 6 tot 8 meter hoog, maar ook kleinere varianten. De fairybell zorgt voor een verlichte tuin en een ultiem kerstgevoel. 

 

IJspegel verlichting 

Kerstverlichting voor aan de gevel? Met ijspegel verlichting is dat nog nooit zo makkelijk geweest. Met de lichtjes die lijken op ijspegels creëer je een gezellig kerstgevoel. De verlichting kan opgehangen worden aan de woning, schuur, dakgoot of bijvoorbeeld kantoorpand. Bij kerstverlichting.nl is er ruim de keuze voor verschillende soorten en lengtes van de snoeren ijspegel verlichting

 

Prikkabel 

Een prikkabel is de ideale sfeerverlichting. De lampen zijn heel geschikt voor buiten en zijn waterdicht. Er is een ruime keuze aan kleuren lampjes en de ruimte tussen de fittingen kan verschillen per prikkabel. Hang de prikkabel op bij het terras en zorg voor een gezellige sfeer tijdens de donkere dagen voor kerst. 

 

Verlichte kerstfiguren

Een beetje extra opvallen in de straat? Verlichte kerstfiguren zijn dan een goede oplossing. Of je nu houdt van dieren of andere grappige of vrolijke figuren. Bij kerstverlichting.nl vind je een groot aanbod aan verschillende soorten. Van rendieren tot verlichte sterren. 

Let bij het ophangen van de buiten kerstverlichting dat de lampjes waterbestendig zijn. Dit staat altijd aangegeven op de verpakking of vraag het even na bij de verkoper. Zonde als je kerstverlichting aanschaft en het niet gebruikt kan worden in de tuin. Wil je zorgen dat je geen onnodige stroomkosten maakt? Zet dan een schakelaar op de verlichting. Hiermee kan je een tijd instellen wanneer de lampjes aan en uit gaan en zorgt voor besparing. 

Lees ook:  Samsung Galaxy Note 10+ vs Huawei P30 Pro

No Replies to "Kerstverlichting buiten: inspiratie & tips"