Informatie over Vietnam

Vietnam is een land in Zuidoost-Azië en ligt rechtsonder Thailand. Met zijn 96 miljoen inwoners behoort Vietnam tot de top 15 meest bevolkte landen ter wereld. De hoofdstad van Vietnam is Hanoi. Vietnam is qua cultuur vooral beïnvloed door buurland China terwijl omringende landen als Laos en Cambodja zich meer thuis voelen in de Indische cultuur. Veel mensen kennen het land nog van de oorlog die er gaande was in 1976 tussen Noord- en Zuid-Vietnam. Na deze oorlog is de strijdbijl begraven en hebben de twee delen zich verenigd. Door een flink economische stijging na de eeuwwisseling treed Vietnam in 2007 toe tot de Wereldhandelsorganisatie Wat veel mensen niet meteen zoeken achter Vietnam is dat het een prachtig land is. Om deze reden is het tegenwoordig niet meer apart om een vakantie door te brengen in Vietnam. Maar wat maakt het land zo geschikt voor een vakantie?

 

 

Vakantie

 

Laten we als eerste beginnen met het klimaat. Vietnam kent verschillende klimaten afhankelijk van welk deel van het land je bezoekt. Maar over het algemeen moet je rekening houden met een tropisch klimaat. In de zomermaanden is het er lekker warm maar vallen er wel regenbuien. De Beste tijd voor een bezoek aan Vietnam is in het voorjaar of in de herfst. Er is zo ontzettend veel prachtige natuur in Vietnam dat je soms niet weet waar je moet beginnen. Daarom wordt er vaak aangeraden om je aan te melden voor een tour zoals die van local Vietnam. Door deel te nemen aan zo’n tour word je als toerist naar alle mooie en bekende plekken en steden van Vietnam gebracht. Met activiteiten op meer dan 20 prachtige locaties probeert local Vietnam reisbureau jou optimaal te laten genieten van jouw vakantie in Vietnam.

 

visum vietnam

Visum

Ben je van plan om naar Vietnam te gaan en ben je in het bezit van een Nederlands paspoort, dan heb je een visum nodig. Er zijn verschillende manieren om snel en goedkoop aan een visum te komen. Bekijk de mogelijkheden door op internet te zoeken of vraag om hulp aan iemand die hier ervaring mee hoofd zoals een vriend of familielid.

Lees ook:  Vastgoed in eigen beheer

No Replies to "Informatie over Vietnam"


    Got something to say?

    Some html is OK