Hoe vind ik de beste drivingschool van Eindhoven?

Wat is nu de beste drivingschool in Eindhoven voor mij? Is een vraag die sommige mensen zichzelf stellen. Er zijn in Eindhoven en omstreken veel drivingschools actief. Maar waar moet ik als nieuwe leerling nu op letten bij het uitzoeken van de juiste rijschool? Nou dat is een moeilijk vraag. Toch gaan we deze vraag beantwoorden in deze korte blog.

De eerste stappen

Als eerste ga je uiteraard kijken naar welke drivingschools er zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door op google te zoeken naar drivingschools. Vervolgens verzamel je alle namen van de drivingschools in een Excelbestand. Je maakt hier een tabel van en voegt een kolom prijzen toe. Hier zet je de prijzen per drivingschool,per rijles. De volgende stap is het bekijken van de reviews van de diverse drivingschools. Er zijn bijvoorbeeld fora waar je kunt kijken naar beoordelingen van drivingschools. Daarnaast kun je ook kijken naar de reviews die je op google kunt vinden. Vergeet trouwens ook niet de sociale mediakanalen zoals Facebook te bekijken. Hier is het namelijk ook mogelijk om een review achter te laten. Geef alle drivingschools op basis van deze reviews een cijfer tussen 1 en 5. Vermeld deze in je Excelbestand achter de kolom prijzen. Vervolgens ga je naar de website van het CBR. Hier bekijk je de slagingspercentages per drivingschool. Geef op basis van de slagingspercentages van de drivingschools wederom een cijfer van 1 tot 5. Voeg deze ook weer toe in een nieuwe kolom.

De afrondende stappen

De volgende stap is het analyseren van de cijfers en prijzen. Streep alle drivingschools weg behalve de beste drie tot vijf. Ga voor deze drie tot vijf drivingschools na bij vrienden en familie wat hun ervaringen zijn. Neem dit mee in je eindbeoordeling. Probeer nu te komen tot een echte top twee. Bij deze twee drivingschools kun je een proefles volgen en dan uiteindelijk zelf bepalen voor welke drivingschool je gaat. Door een proefles te volgen kom je erachter of de drivingschool past bij jou. Bovendien kun je ook meteen aanvoelen of de rijinstructeur bij jou past. Zo weet je zeker dat je goed zit bij een drivingschool in Eindhoven.

Lees ook:  Hoe snel wil je het rijbewijs in handen hebben?

No Replies to "Hoe vind ik de beste drivingschool van Eindhoven?"


    Got something to say?

    Some html is OK