Goede tips om jouw stijl te verbeteren

Het is belangrijker dan ooit om goed voor de dag te komen en een frisse kledingstijl te hebben. Het maakt niet uit waar je naar toe gaat. Of dit nu je werk of school is, een date of een verjaardagsfeest.
Maar pas op: het hebben van een goede kledingstijl gaat zoveel verder dan alleen het kopen van mooie merkkleding. In deze blog lees je wat jij kunt doen om je kledingstijl te verbeteren en altijd goed voor de dag te komen.

malelions

 

Kies de goede maat

Dit is de eerste en misschien wel de belangrijkste tip: koop altijd kleding die je goed past. Er is niets vervelender dan een mooi shirt kopen dat veel te groot of te klein is. Als iets niet past, dan voel je jezelf er niet comfortabel in. Bij kleding gaat het er altijd om dat je zelfvertrouwen moet geven. Niemand voelt zich lekker en zelfverzekerd in iets wat niet past.

 

Get the basics right

Alles begint bij de basis. Jouw kledingstijl dus ook. Hoe leuk het ook is om een hippe blouse met print, een felle sneaker of een nieuwe zwembroek te kopen, het moet niet je prioriteit zijn. Als je begint met het uitbouwen van je kledingkast moet je ervoor zorgend dat je een solide fundering hebt. Vanuit hier kun je verder kijken. Iedereen heeft een standaard paar jeans, een arsenaal aan universele t-shirts en een mooie witte schoen nodig. Deze items zijn ook makkelijk te combineren met de andere kleren die je hebt.

 

Ga mee met de trend

Trends volgen is een absolute must. Door op socialmediakanalen als Pinterest of Instagram op te kijken zie je al gauw wat de laatste trends zijn. Merken als Valentino, malelions en Nike doen het altijd goed.

 

Maak gebruik van accessoires

Om jouw outfit helemaal af te maken is het sterk aan te raden om een aantal mooie accessoires aan te schaffen. Dit kan een horloge zijn, maar ook een pet bijvoorbeeld. Welk accessoire je moet gebruiken hangt sterk af van de kleren die je op dat moment aan hebt.

Lees ook:  Welke laptop past bij jou?

No Replies to "Goede tips om jouw stijl te verbeteren"


    Got something to say?

    Some html is OK