Glasbewassing is een apart beroep

Heeft u een bedrijf en wilt u de ramen van het gebouw professioneel laten reinigen, dan kunt u daar een schoonmaakbedrijf voor inhuren. Als uw bedrijf in Apeldoorn staat, dan kunt u via internet contact opnemen met het schoonmaakbedrijf Hendriksen (schoonmaakbedrijfhendriksen.nl. Bij dit schoonmaakbedrijf kunnen naast de ramen worden schoongemaakt ook de gevel worden gereinigd, kantoren schoongemaakt en andere schoonmaakwerkzaamheden laten uitvoeren. Voor het schoonmaken van de ramen moet men zich houden aan de ARBO wet. Het is namelijk vanaf 1 juni 2004 niet meer toegestaan om ramen met een ladder schoon te maken, wanneer de hoogte van de ramen boven de tweede verdieping is. Maak daarom gebruik van een professionele glazenwasser Apeldoorn die weet wat wel en niet mag.

Gebruik maken van professionele glazenwassers

De glazenwasser Apeldoorn weet precies wat hij wel en niet mag doen. Tot en met de tweede verdieping worden de ramen schoongemaakt door gebruik te maken van een ladder. Daarboven is dat niet meer toegestaan. Dan gaat men over tot het gebruik van een telescopische steel waaraan een slang en een borstel is verbonden. De glazenwassers die bij Hendriksen in dienst zijn, hebben de vereiste kennis.

Het schoonmaken met een telescopische steel

Omdat Hendriksen een VCA gecertificeerd bedrijf is, werkt ook de glazenwasser Apeldoorn hierbij veilig en gezond. Voor het schoonmaken van de ramen boven de tweede verdieping wordt osmose water gebruikt. Dit is water waar helemaal geen verontreinigingen inzitten en dus na het wassen ook geen vuilresten op de ramen achterlaat.

Het osmose apparaat

Wanneer de glazenwasser Apeldoorn boven de tweede verdieping de ramen schoonmaakt met osmose water, zullen er geen resten van kalk en andere verontreinigingen achter blijven. In normaal water zitten mineralen, kalk, bacteriën en zouten. Deze verontreinigingen zijn niet aanwezig in het osmose water waardoor de ramen, ook op grotere hoogte schoon zijn, wanneer ze door de professionele glazenwasser Apeldoorn zijn schoongemaakt.

Lees ook:  Maak kennis met Anja Jongkind & Greet Vonk

No Replies to "Glasbewassing is een apart beroep"