Efficiënte stelling bouw die voldoet aan de regels

Het ene bedrijf is het andere niet. Daarom is het bouwen van stellingen en opslagsystemen altijd maatwerk. Als het gaat om stelling bouw voor je magazijn, dan is een belangrijk uitgangspunt dat je personeel veilig en gezond zijn werk kan doen. Daarnaast speelt ook efficiëntie bij de uitvoering van de magazijnwerkzaamheden natuurlijk een belangrijke rol. Een veilige, efficiënte inrichting van je magazijn is dus een essentiële basis voor je onderneming.

Magazijninrichting laten opbouwen

Zit je in een situatie waarin je je magazijninrichting wil laten opbouwen of veranderen? Door een expert in te schakelen op het gebied van stelling bouw kan je veel zorgen uit handen laten nemen. Voor het monteren, maar ook het demonteren van stellingen is namelijk veel specifieke kennis vereist. Kapotte stellingen moeten natuurlijk meteen gerepareerd worden, zodat je medewerkers met schadevrij en veilig materiaal kunnen werken. Of het nu gaat om palletstellingen, inrijstellingen, legbordstellingen of constructievloeren, een specialist kan het juiste advies geven over de bouw van de diverse stellingen.

Veilig en verantwoord een stelling bouwen: de voorwaarden

Wat voor producten je ook opslaat in je magazijn, je wil je magazijnruimte graag zo efficiënt mogelijk gebruiken. Als het gaat om magazijninrichting en een veilige stelling bouwen, dan zijn goed opgeleide medewerkers die ervaring hebben met deze klus onmisbaar. Zij maken gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen voor de meest veilige oplossingen. Daarnaast is het belangrijk om je magazijnstellingen één keer per jaar te laten keuren.

Goede oplossingen voor magazijninrichting

Voorkomen is beter dan genezen en daarom is het verstandig om een ervaren bedrijf in te schakelen voor de montage van je magazijnstellingen. Een bedrijf dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in stelling bouw, is DPV Montage. Reparaties, maar ook demontage en keuringen zijn bij deze onderneming in vertrouwde handen. De kracht van DPV ligt in een lange ervaring met zowel nieuwe als tweedehands stellingen.

Lees ook:  Een KPI dashboard om prestaties te meten

No Replies to "Efficiënte stelling bouw die voldoet aan de regels"