Geef je hotelkamers een nieuwe uitstraling!

Ben jij wel eens toe aan verandering? Ja? Een hotelkamer ook! Het kan best zijn dat een hotelkamer er nog top uitziet, maar toch een nieuwe uitstraling kan gebruiken. Dat is vooral belangrijk voor je klanten. Je wilt natuurlijk dat je klanten zich comfortabel voelen en graag overnachten in je hotel. Dat doen ze het beste wanneer ze zich kunnen begeven in een frisse en moderne ingerichte kamer. Je moet natuurlijk verschillende dingen op een rijtje gaan zetten. Welke stijl wil je? Welke kleuren wil  je? Wat wil je nou echt veranderd hebben? En ga zo maar door…

 

Een hotelkamer inrichten

Je gaat een hotelkamer inrichten. Waar begin je mee? Ga je nog meubels hergebruiken? Ga je ook de badkamer renoveren? Ga je ook de muren opnieuw verven? Je moet nadenken over welke kleuren je gaat gebruiken. Een geheel zwarte kamer bijvoorbeeld ziet er een stuk kleiner uit dan een kamer met lichte kleuren. Het laatste wat je wilt is dat je bezoekers zich opgesloten voelen! Heb je een kleine kamer? Kies dan voor een ronde tafel. Dit is modern en geeft een gezellige sfeer. Heb je een grote kamer(bijvoorbeeld 4 persoonskamer)? Kies dan voor een rechthoekige kamer. Dit is praktischer voor meerdere personen.

 

Verschillende stijlen

Je wilt natuurlijk dat je kamer een goede samenhang heeft in plaats van 5 verschillende woonstijlen. Er zijn veel diverse woonstijlen om uit te kiezen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een romantische woonstijl. Dit is perfect voor de koppels van jou doelgroep. De Scandinavische woonstijl is een zeer rustige maar toch vrolijke inrichting. Dit is dan ook zeer geschikt voor families. De landelijke woonstijl geeft een natuurlijk gevoel. Door het gebruik van hout en bruine tinten creëer je een hechte sfeer. Deze stijl zou ik dan ook aanraden als het hotel zich in een mooie omgeving bevindt met bos en veel natuur bezichtigingen. Zoals je ziet is er veel keus tussen de stijlen. Het moeilijkst is het kiezen!

Lees ook:  Veranda’s voor iedereen. Hoe bepaald waar je woont wat je gaat bijbouwen?

No Replies to "Geef je hotelkamers een nieuwe uitstraling!"