Een cateraar huren voor je feest

Als je een groot feestje geeft met veel gasten dan kan het lastig zijn om voor iedereen eten te verzorgen. Om te voorkomen dat je urenlang in de keuken loopt te stressen en dagen van tevoren al bezig bent met voorbereiden kan je ook een cateraar inhuren. Je krijgt dan vaak een op maakt gemaakt assortiment aan eten en je hoeft er zelf geen seconde voor in de keuken te staan.

Voordelen van catering

Bij catering aan huis profiteer je van een hoop voordelen. Zo kan je in alle rust vooraf het menu bespreken en kan er gemakkelijk rekening gehouden worden met dieet wensen van jouw gasten. Je kan daarnaast kiezen uit een aantal verschillende manieren van catering. Wil je liever een buffet of toch misschien een zittend diner. De keuze is geheel aan jou! Alle hapjes en drankjes worden gemaakt en geserveerd door de cateraar. Deze houdt in de gaten of er voor iedereen wel genoeg is en zorgt dat jouw gasten nooit lang op een drankje hoeven te wachten. Als je geen zin hebt om de afwas te doen dan is een cateraar huren ook vaak een goed idee. Borden, bestek en glazen worden vaak meegeleverd en kunnen vies ook weer meegenomen worden.

Hoe kies je een cateraar

Het kan lastig zijn om de perfecte cateraar te kiezen. Je wilt natuurlijk dat al je gasten iets te eten en drinken hebben. Als je gaat zoeken naar een cateraar moet je dus goed kijken wat deze aanbiedt. Zijn dit specifieke gerechten of zit er voor iedereen wel wat wils bij? Daarnaast zijn de kosten natuurlijk belangrijk. De kosten hangen vaak af van de hoeveelheid mensen, hoeveel mensen er komen helpen aan huis en of er nog extra bezorg- of ophaalkosten zijn. Je kan natuurlijk ook al vooraf een mailtje naar de cateraar sturen met de wensen die je hebt voor een feestje. Deze kan je dan precies vertellen wat daarvoor nodig is en wat je dit gaat kosten. Zo kom jij op de dag zelf nooit voor verrassingen te staan en kan jij in alle rust gaan genieten van het feest!

Catering aan huis

Lees ook:  Koolhydraatarm diëten? Probeer een eetschema!

No Replies to "Een cateraar huren voor je feest"