E-liquids voor mijn e-smoker

De beste e-liquids voor je e-smoker 

Met tal van verschillende keuzes voor je e-smoker op een markt die altijd groeit, is het belangrijk dat je onderscheid weet te maken tussen goede en slechte e-liquids. Welke zijn van echt goede kwaliteit en wat heeft elk van deze merken te bieden? 

Vampire Vape 

Met een gemiddelde score van een 8 tot 9 van de 10 punten is Vampire Vape hoog gewaardeerd. Vampire Vape is een merk dat zich probeert neer te zetten door traditionele smaken te combineren met nieuwere, moderne hits. Dit resulteert in een uiterst bijzondere en krachtige smaak, waarbij de verhouding 60% PG is en 40% VG. Dit wil zeggen dat smaken van Vampire Vape meer gericht zijn op hoe ze voelen in je keel dan dat er extra rook vrijkomt. Met smaken zoals Heisenberg (menthol en blauwe bessen) en Vamp Toes (rode bessen en donker fruit) heb je genoeg om uit te proberen. Je kunt hier Vampire Vape kopen. 

Hangsen 

Hangsen is vooral bekend vanwege het namaken van smaken die bij traditioneel roken voorkomen. Hangsen zorgt ervoor dat de smaken zo goed mogelijk overkomen voor je e-smoker met het traditionele roken, waarbij de verhouding van 70% PG en 30% VG een grote rol speelt. Het gevoel wordt grotendeels nagebootst en het is een erg fijn merk om van je gewone sigaret over te stappen naar elektronisch roken. Gemiddeld wordt Hangsen gewaardeerd met een punt hoger dan een acht, en je kunt Hangsen e-liquid hier kopen. 

e-lquid welke kiezen

Dragon Vape 

Dragon Vape is dankzij haar verhouding van 30% PG en 70% VG een merk voor de echte vapers. Met veel rookontwikkeling en zeer vrolijke, aantrekkelijke smaken, is het een merk dat hoog gewaardeerd is onder de meer recreatieve rokers. Je kunt de Vanilla Unicorn, Apple Pie, of Lightning smaken en velen anderen snel proberen en Dragon Vape kopen door op deze site te kijken. 

Millers 

De Millers e-liquid reeks is iets anders dan andere e-liquids, omdat naast 65% PG en 30 % VG voor een traditionele hit er ook nog ruimte is voor 5% aroma in al haar smaken. Dit is ook te merken aan de verschillende smaken die er zijn, want naast de meer traditionele liquids die Hangsen ook biedt, geeft Millers ook ruimte voor bijvoorbeeld Watermeloen of Red Candy. Millers heeft gemiddeld al snel een 9 of hoger, en je kunt Millers e-liquid hier kopen. 

Lees ook:  Tips voor een vette zomer

No Replies to "E-liquids voor mijn e-smoker"


    Got something to say?

    Some html is OK