Drugs in microdosering

Om drugs kun je bijna niet meer heen.Drugs worden steeds meer gebruikt tijdens verschillende doeleinden. XTC wordt voor feestjes of festivals gebruikt en wiet wordt gebruikt om te ontspannen. Drugs worden al jaren gebruikt en blijven populair onder de verschillende gebruikers. De afgelopen jaren zijn sommige drugs populairder geworden dan andere. Vooral de psilocybine truffels zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen.  In Nederland zijn truffels legaal waardoor ze gebruikt kunnen worden zonder enige juridische consequenties.

Het doseren van drugs in microdosering

De afgelopen jaren is de populariteit van microdosering enorm toegenomen en wordt vooral gebruikt om creativiteit te verbeteren op het werk. De dosis is erg laag waardoor je er niet high van kan worden en het alleen je stemming, hoeveelheid energie en creatief denk vermogen een boost geeft. Deze ontwikkeling is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten en is vooral in Sillicon Valley al jaren erg populair. Het gebruik van microdoseren is vooral erg populair in de creatieve sector en wordt vaker gebruikt wanneer men een minder goede dag heeft. Op deze manier kan de persoon toch zijn creativiteit en energie blijven uiten om uiteindelijk maximaal resultaat en efficiëntie in zijn of haar werk te behalen

Hoe werkt het?

Bij microdosering spreken wij over een heel erg kleine hoeveelheid van een soort drugs.  De dosering is zo laag dat men niet de directe effecten van de drug gaat voelen of zich high gaat voelen. In plaats daarvan voelt men zich energieker en meer gemotiveerd voor zijn of haar werk. Voor microdoseren met psilocybine truffels is het nodig om de drugs per dag af te wegen. Houdt er rekening mee dat je hier niet met enkele grammen werkt, maar met minigram. Het afwegen hiervan kan een hele taak zijn en erg veel tijd in beslag nemen.

Kan ik het kant en klaar kopen?

Zoals eerder aangegeven vallen microdoserings middelen als truffels onder de softdrugs Opiumwet. Het gebruik hiervan is dus volledig legaal en daardoor zijn er verschillende webwinkels die kant en klare microdosering drugs aanbieden. Microdosing XP is een van deze bedrijven die al jaren ervaring hebben met het microdoseren van drugs en daardoor als zeer betrouwbaar worden gezien. Daarnaast bieden zij discrete verzending waardoor het voor uw omgeving niet af te lezen is dat u gebruik maakt van deze middelen.

Lees ook:  Waarom is een eiwit shake goed in jouw dieet?

No Replies to "Drugs in microdosering"


    Got something to say?

    Some html is OK