Dit jaar niet op vakantie naar Turkije

Ieder jaar ga ik met Henk en de kids op vakantie naar Turkije. We komen hier al jaren en hebben alleen maar positieve ervaringen hier gehad. Dit jaar had ik niet veel zin om naar Turkije te gaan en wou ik in plaats daarvan naar Indonesië. Ik ging snel kijken wat dit zou kosten en kwam erachter dat ik hier op dit moment niet genoeg spaargeld voor had. Ik ging met Henk overleggen hoe we ervoor gingen zorgen dat we dit jaar toch op reis konden gaan naar Indonesië. We hebben er samen veel avonden over nagedacht en zelfs onze kosten opgeschreven zodat we konden kijken waar we op konden besparen. Opeens zegt Henk tegen mij “Ik heb de oplossing !” .

Wat is mijn maandbedrag

Bij het aanvragen van de lening is het ten eerste belangrijk hoeveel jij maximaal kan lenen zonder in de problemen te komen en hoeveel de maandelijkse terugbetaling wordt. Hiervoor zijn handige websites beschikbaar waarop jij direct kan berekenen hoeveel je maandelijkse bedrag wordt en voor welke looptijd.

Rentepercentage op mijn investering

Veel geldverstrekkers werken samen met verschillende investeerders die een som geld inleggen en in ruil hiervoor een rentepercentage op hun investering ontvangen. De geldverstrekkers werken samen met vele particuliere investeerders die een deel van hun kapitaal beschikbaar stellen voor deze leningen.

Mijn maandbedrag

Wanneer jij een lening aan vraagt wordt er gevraagd om jouw netto maandelijkse inkomsten in te vullen. Op basis van deze gegevens kan de geld verstrekkende partij je lening berekenen. Houdt er rekening mee dat je altijd gebruik maakt van een bedrijf dat de juiste autoriteit heeft om geld te lenen. Deze bedrijven zorgen er namelijk voor dat jij niet te veel gaat lenen waardoor je in de problemen kan komen.

Waar moet ik op letten bij het zoeken naar een geldverstrekker?

Er zijn veel bedrijven beschikbaar die leningen aanbieden. De meeste van deze bedrijven opereren met de juiste autoriteit om geld te verstrekken. Houdt er dus altijd rekening mee dat je een lening afsluit bij een betrouwbare partij en niet in zee gaat met een particuliere partij. Zo voorkom je dat je in financiële problemen raakt. Een van de betere en bekende geldverstrekkers van België is Mozzeno. Zij voeren hun diensten uit volgens de gedragscode van BeCommerce en staan jou bij in het berekenen van de lening. Met Mozzeno weet je zeker dat je niet te veel leent. Op de website van Mozzeno vind je meer informatie en kan je meteen je lening berekenen.

Lees ook:  Tijd voor afkoeling

No Replies to "Dit jaar niet op vakantie naar Turkije"


    Got something to say?

    Some html is OK