De fotozuil voor feestjes

Een fotohokje, je weet nog wel, de hokjes van vroeger. Ze waren altijd standaard op het station. Wellicht ben je toen wel eens met familie of vrienden in zo’n photobooth gedoken om te gekke en leuke foto’s te maken. Even moment geduld en je krijgt een leuke strip met foto’s. Misschien ken jij de populaire fotohokjes juist van evenementen. De kans is wel erg groot tegenwoordig, want ze zijn razend populair aan het worden. Tegenwoordig komen ze niet meer zo veel voor op stations. Op bruiloften worden ze tegenwoordig veel gebruikt. Het lachen, gieren en brullen en je krijgt een leuke fotostrip als aandenken of om voor ze achter te laten als bedankje.

Photobooth

Verschillende verhuurders van fotohokjes hebben allerlei opties. Zo kan jij kiezen welk model of soort photobooth je wilt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie zilveren, een standaard zwarte of zelfs een met glitters. Op deze manier past de fotohokje perfect bij het evenement en thema dat jij organiseert.

Snel afdrukken

Een reden om een photobooth te gebruiken, is dat de foto’s direct afgedrukt kunnen worden op een leuke strip. De foto kan je achterlaten als bedankje voor bijvoorbeeld het getrouwde echtpaar, of juist mee naar huis te nemen om op de kast te zetten.

Tegenwoordig is het met de moderne fotohokjes ook mogelijk om de foto digitaal te krijgen. Door het koppelen van een tablet of telefoon met het fotohokje kun je de foto ook bijvoorbeeld direct op social media delen.

Rekwisieten en accessoires

Een van de leukste dingen bij een fotohokje is juist de accessoires. Met props en accessoires kun je de foto’s helemaal af maken. Je zult merken dat de bezoekers van het fotohokje nog meer plezier er uithalen als er bijvoorbeeld nep brillen, snorren of pruiken bij de photobooth accessoires aanwezig zijn.

Tegenwoordig zijn speciale achtergronden of zelfs greenscreen special effects mogelijk. Standaard is een achtergrond mogelijk om de foto net dat extra te geven. Maar wist je ook dat je met een green screen zelf een achtergrond kan toevoegen. Dit wordt allemaal door digitale technologie gedaan.

Een moderne en toch compacte fotostudio

Een photobooth is een mini studio en heeft een filter en een digitale camera. Door de ingebouwde flitser zijn de foto’s altijd perfect belicht, of deze nu op een lichte of donkere plek staat. Doordat de flitser ingebouwd is, heb je geen aparte studiobelichting nodig en blijft een photobooth erg compact en toch behoud je de kwaliteit die het memorabel maakt.

Lees ook:  WordPress stappen om een website te maken

No Replies to "De fotozuil voor feestjes"


    Got something to say?

    Some html is OK