Dames, vinden jullie dit niet vervelend?

Als vrouw loop je tegen allerlei soorten problemen aan. Het bekende fenomeen van haar dat snel terug groeit is hier een van. Vrouwen herkennen jullie dit ook? Je hebt je benen vorige week nog glad geschoren en vandaag voelt je onderbeen aan als de vacht van een hond. Voor oksels idem dito en eerlijk is eerlijk, geen enkele vrouw heeft zin om zich om de zoveel dagen volledig te ontharen. Zelfs van tijd tot tijd naar de schoonheidsspecialiste of salon gaan is tijdrovend en bovenal redelijk prijzig. Gelukkig leven we in 2020 en door de snel groeiende techniek zijn er nu producten die het jouw zo gemakkelijk mogelijk maken. Zó makkelijk zelfs dat je zelf vanuit je huis alle vervelende plekjes die met haar begroeid zijn permanent kunt ontharen.

Nieuwe technieken van Novela

Er zijn tegenwoordig allerlei apparaten en technieken die dit proces vereenvoudigen, zo ook de Novela IPL-handset. Dit is het nieuwste product op het gebied van ontharing. Door het apparaat langzaam over de huid te bewegen word ongewenst haar verwijderd op plekjes als been, arm, kin, bikinilijn of buik.  Deze set is ontworpen om binnen 3 tot 4 weken de gewenste resultaten de behalen. Doordat de set tot wel vijf verschillende vermogensinstellingen heeft is het apparaat erg eenvoudig aan te passen aan de gevoeligheid van jouw huid. De Novela IPL-handset heeft vele voordelen. Om te beginnen is het gebruik van deze set helemaal pijnvrij, zélfs als je een gevoelige huid hebt.  Het allergrootste voordeel zit hem misschien wel in het feit dat je alles vanaf het gemak van je eigen bank kunt doen. Dit scheelt ontzettend veel tijd en is zeker prettiger voor je portemonnee.

 

Ipl lichtontharing

 

Onderdelen

Wanneer je besluit dit product te gaan bestellen is het handig dat je weet wat je kunt verwachten en waar elke functie voor dient. De Novela IPL-handset bestaat hoofdzakelijk uit de lamp. Deze lamp maakt gebruik van een xenon kwartbuis en heeft verschillende functies en onderdelen. In het midden van de lamp zit de flitsknop met daarboven de lichtindicatie. Aan de bovenkant kun je de luchtuitlaat vinden. Aan de achterzijde van het apparaat kun je die intensiteit bepalen met behulp van een knop. In het midden vind je de luchtinlaat. De gemiddelde levensduur van het apparaat is 10 jaar. Dit komt neer op 500.000 flitsen. De Ipl lichtontharing is de meest effectief en goedkope manier om permanent van haar af te komen.

 

Lees ook:  Dit jaar niet op vakantie naar Turkije

No Replies to "Dames, vinden jullie dit niet vervelend?"


    Got something to say?

    Some html is OK