Baby geboren

Is er een baby geboren in je familie, vriendengroep, bij je kennis of een collega van je heeft een baby gekregen? Dan is het leuk om tijdens de eerste ontmoeting iets te geven. Dit zullen de eerste spulletjes zijn die de baby krijgt ontvangen. Vaak zijn dit de spulletjes die ouders graag willen bewaren voor als ze later groot zijn. Een baby cadeau uitkiezen is echter erg lastig, want je weet niet wat de ouders nog niet hebben gekocht voor de baby en daarnaast kopen andere familieleden en kennissen ook iets. Je wilt niet hetzelfde kraamcadeau geven als iemand anders. Maar de keuzes zijn beperkt. Zit je in dit schuitje en weet je echt niet wat je moet kopen voordat je op kraamvisite komt? Dan is het slim om te kijken naar wat andere al voor de kraamvisite hebben gekocht of willen kopen. Ook kun je gerust vragen aan de ouders wat ze zouden willen en of ze nog iets nodig hebben.

Kraamcadeaus

Een kraamcadeau is het cadeau dat je mee neemt als je op kraamvisite komt. Dit is de eerste ontmoeting tussen jou en de pasgeboren baby. Vaak krijg je muisjes op beschuit en wordt het klein gevierd. Dit omdat niet iedereen tegelijkertijd op visite kan komen. Dit is te veel voor een pasgeboren baby en voor de moeder is dit ook te veel waarschijnlijk. Daarom dat de familieleden vaak opgedeeld worden en om de beurt komen. Een kraamcadeau wat erg leuk is en wat veel mensen geven tijdens de kraamvisite is sowieso een geboortekaartje met een knuffeltje, een speen, een baby pakket, een spaarpotje, een rammelaar, een draagzak, baby kleertjes of schoentjes, een slobbertje, een mutsje en sokjes. Wat slim is om te doen voor een uniek kraamcadeau is om te vragen wat anderen al geven, zodat ze niks dubbel krijgen. Of bekijk hier welk kraamcadeau je kunt geven!

Baby cadeau

Een cadeau voor een kleine baby die bijvoorbeeld een jaar wordt is al een stuk makkelijker dan een pasgeboren baby. Vaak geven daarom ook ouders een cadeau voor een baby al, Omdat ze deze leeftijd nog niet gepasseerd hebben. Het kraamcadeau zouden ze dan vast nog niet hebben en ze kunnen het later gebruiken als het kind al wat ouder is. Een baby cadeau kan een houten tuimelaar zijn, een treintje, een speelgoed spel met geluidjes, een blokkenspel, een loopfiets, een autootje, een badjas, een stoeltje, een drinkbeker en nog veel meer. De keuze is super groot opeens geworden. Een baby cadeau is daarom veel makkelijker te kiezen. Daarnaast is het ook nog eens super leuk als je het kraamcadeau laat personaliseren met een naam of een letter voor als je deze al weet. Een wat ouder kind een cadeau geven is iets makkelijker te bedenken dan een baby. Dit omdat ze nog niet heel veel kunnen en je weet nog niet wat ze leuk vinden. Bij wat oudere kinderen weet je al wat ze leuk vinden om te doen en de keus voor een cadeau wordt groter.

Lees ook:  Een photobooth op je trouwfeest

Kraamcadeau

No Replies to "Baby geboren"