Apple: van computers naar grootste telefoonfabrikant ter wereld

Vandaag de dag kent men Apple voornamelijk van haar telefoons. Nieuwe modellen zijn de iPhone 11 en de iPhone 12, maar die serie begon al bij de iPhone 3 in 2010. Veel mensen weten echter niet dat Apple ooit begonnen is met het maken van computers zo’n 45 jaar geleden. Dit gebeurde onder leiding van Steve Jobs en zijn team. Gedurende deze tijd was Apple nog lang niet zo bekend en geliefd als tegenwoordig. Het duurde daarom nog zeker een aantal jaar voordat de eerste computers van Apple gewaardeerd werden door het grote publiek. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat de computers van Apple een belangrijk aandeel hadden in de opkomst van pc’s in het begin van de 21e eeuw.

 

Succes status

De succes status die Apple tot op de dag van vandaag heeft is grotendeels te danken aan de periode tussen 2007 en 2010, toen werden de iPhone 3 en de eerste iPods en iPads op de markt gebracht. Dit werden meteen succesverhalen en binnen de kortste keren was iedereen fan van deze gebruiksvriendelijke producten. Met zo’n iPhone kon je destijds nog lang niet zoveel als nu, maar toch was men onder de indruk van die (destijds) hoogwaardige technologie. Ze begrepen het product en de visie van Apple.

 

Nieuwste producten

Nieuwe producten van Apple zijn onder andere de Apple Watch en de laatste modellen iPhone 11 en iPhone 12. Als je er een hebt gehad, dan weet je vast en zeker dat er een flink prijskaartje aan vast hangt. En is dat terecht? Daarover zijn de meningen nog steeds verdeeld. Ben je op zoek naar een goede smartphone of laptop, dan zijn de producten van Apple zeker een optie. Maar voor de helft van het geld heb je ook een goedkopere versie van het product van een ander merk.

Het hangt er maar net van af hoe je er in staat. Over het algemeen betaal je dus wel een stuk meer voor een iPhone 11 of MacBook Pro, maar over de kwaliteit valt niet te twisten. Appleproducten zijn simpelweg heel degelijk.

Lees ook:  Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende type telefoonhoesjes?

No Replies to "Apple: van computers naar grootste telefoonfabrikant ter wereld"


    Got something to say?

    Some html is OK