Altijd last van mee-eters?

Vooral in de puberteit maar ook daarna komen ze zeker nog voor: kleine mee-eters en vieze puistjes. Je kent ze wel. Het ergste is een puist of mee-eter op je gezicht, midden op je neus bijvoorbeeld. Vaak komen deze tevoorschijn op tijden dat je ze totaal niet kunt gebruiken. Je hebt vast als een meegemaakt dat je naar een feestje gaat maar net die ochtend een flinke puist op je gezicht krijgt. Niets is erger! Als je niet bekend bent met de term mee-eter denk je misschien dat dit hetzelfde is als een puist. Dat is echter niet geval. Tóch worden de twee vaak over een kam geschoren. Waar het verschil zit? Simpel. Een puistje is al ontstoken door bacteriën terwijl dit bij een mee-eter niet het geval is. Mee-eters ontstaan doordat de poriën in je huid verstopt raken.

 

 mee eters verwijderen

 

Wat je kunt doen

Het uitdrukken van je kleine vriend is naar alle waarschijnlijkheid het eerste wat in je opkomt. Dit is echter niet de beste oplossing. Door een mee-ter uit te drukken loop je het risico op een ontsteking. Niet getreurd, we leven namelijk in het jaar 2020 en er zijn gelukkig een hoop technieken die je kunnen helpen. Wil jij mee eters verwijderen? Dan is de mee-eters verwijderaar van Novela misschien iets voor jou. Dit apparaat verwijderd mee-eters eenvoudig door gebruik te maken van een krachtige zuiger die je zelfs op je telefoon kunt zien!

Verbinding met je telefoon

Dit alles is mogelijk door de ingebouwde HD camera. Deze camera kun je namelijk verbinden met je telefoon zodat je eenvoudig je voortgang kunt bijhouden. Via deze camera kun je het beeld tot wel 20 maal vergroten. Verder werkt het apparaat als een soort mini-stofzuiger. Behalve mee-eters verwijderd het apparaat ook ruwe huid, dode huidcellen en overtollig talg. Het zuigertje trekt het vuil uit je poriën zodat deze er weer fris en schoon uitziet. Voor meer informatie of de specificaties van de Mee-eters verwijderaar van Novela kun je een kijkje nemen op de website. Hier vind je behalve een beschrijving ook verschillende reviews over het product.

Lees ook:  Waar let je op bij het opstellen van een contract?

No Replies to "Altijd last van mee-eters?"


    Got something to say?

    Some html is OK