3 zaken waar je bij het inhuren van een slotenmaker op moet letten

Je dacht misschien dat je gewoon blindenlinks een slotenmaker kunt inhuren voor een bepaald klusje, maar dat is helaas niet altijd het geval. Ga nooit zomaar met de eerste beste slotenmaker die je op internet vind in zee. Slotenmaker zijn is vakwerk. Je gaat ook niet zomaar je auto bij elke garage langs brengen om monteurs eraan te laten sleutelen? Hetzelfde geld voor het uitzoeken van een slotenmaker. Zoek je bijvoorbeeld op Google naar ‘slotenmaker Hasselt‘, dan zijn er gewoon bepaalde zaken waar je op moet letten vóórdat je deze daadwerkelijk inschakelt. In deze blog gaan we de 3 belangrijkste zaken even kort bespreken.

Het internet liegt

Net zoals veel andere mensen zul je waarschijnlijk eerst Google raadplegen. Hoewel dit zeker een mogelijkheid is, moet je wel even goed opletten. Waarschijnlijk zijn de eerste 3 tot 5 resultaten advertenties. Dit wilt zeggen dat deze slotenmakers extra betalen om op deze plek te staan. Dit geeft echter niets aan over de vakkundigheid of betrouwbaarheid van het bedrijf. Iedereen zou in principe kunnen betalen voor deze plek. Het is zelfs zo dat je de advertenties eigenlijk altijd moet negeren, het zijn namelijk oneerlijke slotenmakers.

Laat je niet afzetten

Dit is eigenlijk het vervolg op de eerste zaak. Je doet er verstandig aan om te weten wat een realistische prijs is voor de diensten van een slotenmaker. Je wilt zeker niet teveel betalen, maar dit gebeurt wel vaker. Zeker als je niet weet wat je kunt verwachten. Er wordt ook veel gesjoemeld met de BTW. Veel troebele slotenmakers vermelden de BTW expres niet op hun website of aan de telefoon. Zo wordt jij opeens verrast wanneer de slotenmaker na het klusje een absurd bedrag noemt.

 

slotenmaker hasselt

 

Persoonlijk

Als je tegenwoordig een slotenmaker belt, wordt je door verbonden met een callcenter. Het is dan simpelweg niet mogelijk om persoonlijk vragen te stellen aan de slotenmaker die jou zou moeten komen helpen. Wees altijd scherp en vraag aan de telefoon of je de slotenmaker zelf even kort kunt spreken. Wordt dit geweigerd, dan weet je al dat het niet pluis is en kun je beter op zoek gaan naar een ander bedrijf.

 

Lees ook:  Zo geef je het gaafste feestje!

No Replies to "3 zaken waar je bij het inhuren van een slotenmaker op moet letten"