Zorgen voor een betere bereikbaarheid in je eigen huis

Het is al vervelend genoeg wanneer je de hulp moet gebruiken van een rolstoel, rollator of scootmobiel. Maar niks is vervelender wanneer je in je eigen huis niet meer overal kan komen. Dan kan het gebeuren dat je het gevoel krijgt dat je opgesloten zit in je eigen huis. Maar om helaas gaat het te veel kosten om het hele huis te verbouwen. Gelukkig heb je hiervoor een makkelijke en snelle oplossing. Door gebruik te maken van drempelhulp zal je elke kamer weer kunnen bereiken in je eigen huis. Hierbij kun je per drempel kijken welke maat je nodig hebt en deze bestellen. Mocht de juiste maat er niet tussen zitten dan is deze altijd op maat te maken voor elke situatie,

Bereikbaarheid voor vrienden en familie

Wanneer je ziet dat vrienden of een familielid hun mobiliteit verliest wil je hun natuurlijk zo goed mogelijk helpen. Bij hun thuis maar ook in je eigen huis. En wanneer je een huis hebt met drempels kan dit wat belemmeringen opleveren. Met de hulp van drempelhulp zorg je ervoor dat je vrienden of familie overal terecht kunnen in jouw huis. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze mobiel zijn maar het zal hun ook een bevrijdend gevoel geven omdat ze meer zelfstandig kunnen uitvoeren. Wanneer je minder mobiel bent is het vaak al moeilijker om telkens te moeten vragen om hulp. Dus wanneer je hun kunt helpen door dat beetje extra vrijheid te geven zal dit enorm gewaardeerd worden.

Toegankelijkheid in jouw bedrijf

Uiteraard wil je er natuurlijk voor zorgen dat jouw klanten en medewerkers goede bereikbaarheid hebben binnen jouw bedrijf. Maar ook buiten zodat ze makkelijk binnen kunnen komen. Met alle stoepranden en drempels is dit niet altijd goed mogelijk. Met behulp van drempelhulp kun je hier gelukkig wel voor zorgen. Zo kun je ze op maat laten maken zodat ze altijd perfect passen op elke situatie. Bij een lage drempel of een hoge stoeprand, voor elk obstakel is het juiste antwoord. En met deze oplossingen zorg jij ervoor dat jouw pand voor iedereen toegankelijk zal zijn.

drempelhulp

 

Lees ook:  Alles voor je huisdier bij Dierenziekenhuis Eindhoven

No Replies to "Zorgen voor een betere bereikbaarheid in je eigen huis"