Lekker flexibel en fit met deze yoga activiteiten in Limburg!

Yoga is al een aantal jaren in populariteit gestegen, en dat is ook niet zo vreemd. Het is tenslotte een bezigheid waarbij je op vrijwel alle vlakken tegelijkertijd aan jezelf kunt werken. Je spierkracht verbeterd, evenals je flexibiliteit, ademhaling, concentratie, en meer! Alles gaat erop vooruit terwijl je er zelf in verhouding niet zoveel tijd in hoeft te stoppen.

In tegenstelling tot wat men denkt, is yoga helemaal niet zo eenduidig! Naast Hatha yoga, de meest klassieke vorm, bestaat er ook Yin yoga, dat de gewrichten en het bindweefsel verbeterd. Of Ashtanga, de meer beweeglijke vorm waarbij je in een flow komt met de bewegingen die je doet. Slaaptekort en moeite met je rust vinden? Yoga Nidra heeft alles te maken met je innerlijke lagen tot rust laten komen. Meer dan genoeg redenen om een keer te kijken wat er in de buurt te doen is, en dan met name in het schone Limburg!

De yoga studio in Sittard

Kijk hier voor yoga in Sittard! Je kunt hier terecht voor drie soorten yoga. Ten eerste Hatha yoga, wat zoals eerder gezegd de meest klassieke vorm is. Hierbij worden inspanning en ontspanning afgewisseld. Dan is er nog yoga Nidra om tot rust te komen, en Easy Flow yoga, een rustigere variant van Ashtanga.

Yoga Sittard

Yoga Beek

Ook voor yoga in Beek kun je verwachten dat de drie vormen van Hatha, Nidra en Easy Flow beschikbaar zijn. Dit zijn de drie meest gevarieerde vormen die alles bieden afhankelijk van het type persoon dat je bent.

Yogalessen in Geleen

Net als in Sittard en Beek zijn de Hatha, Nidra en Easy Flow lessen beschikbaar qua yoga in Geleen. Maar er is meer in Geleen, want ook als je een keer iets anders wilt, is wellicht yoga in de St. Janskluis in Geleen wat voor jou. Als je liever yoga in Stein doet, kan dit ook.

Yoga Limburg

Als je op zoek bent naar yoga in Limburg hoef je niet lang te zoeken. Yoga en meditatie Mieke van der Wersch is makkelijk bereikbaar. Het ligt vanaf de autobaan op- en afritten gezien direct vooraan in Geleen. Vanaf overal in Limburg dus makkelijk bereikbaar.

Yoga weekenden

Ben je klaar voor een extra lang stuk ontspanning en gun je jezelf meer dan één moment van één dag om aan je lichaam en geest te werken? Dan is een heel yoga weekend in Limburg misschien wel wat voor jou. Inclusief lessen, maaltijden, gebruik van sauna en hottub en meer!

Lees ook:  Hoe bereik je online je doelgroep?

No Replies to "Lekker flexibel en fit met deze yoga activiteiten in Limburg!"


    Got something to say?

    Some html is OK