Voor iedere sector de juiste werkvesten

Wanneer je aan het werk bent wil je dat je werkvest goed zit. Ook wanneer je nieuwe werkvesten gaat aanschaffen voor je hele bedrijf is dit van belang. Er moet namelijk voldoende bewegingsvrijheid zijn en ze moeten slijtvast zijn. De meeste werkvesten voldoen hier al aan als je ze gaat bestellen, maar kijk dit altijd even na. Naast dat je wil dat de werkvesten goed zitten, is het ook belangrijk dat de werkvesten passen bij de uitstraling van je bedrijf. Werkvesten kunnen in iedere sector tegenwoordig en in vrijwel iedere kleur, zodat ze altijd 100% aansluiten bij jouw bedrijf. Ook een goede website zegt veel over jouw bedrijf.

 

Uitstraling

Zoals net al benoemd kunnen de werkvesten bijna in iedere kleur worden besteld tegenwoordig. Je hoeft niet meer te kiezen voor het standaard zwart, wit of grijs. Wil je dat je personeel opvalt door bijvoorbeeld de veiligheidsmaatregelen die gelden in de bouw? Dan kun je het beste kiezen voor een felle kleur zoals oranje. Ook zijn er meer neutrale kleuren te krijgen zoals blauw, groen of rood. Naast dat je zelf de kleur kunt kiezen, kun je er ook voor kiezen om je werkvesten te laten bedrukken. Door het bedrukken laat je de uitstraling van je bedrijf nog meer terug komen in de kleding. Je kunt bij het bedrukken kiezen voor de kleur van de letters en je kunt kiezen uit verschillende bedrukkingstechnieken. Je kunt kiezen voor zeefdrukken of borduren. Als je kiest voor borduren dan heb je zelfs de mogelijkheid om je logo als een embleem te laten drukken op de werkvesten. Je vesten hebben zo een hele professionele uitstraling.

 

Aanschaffen

Werkvesten kun je tegenwoordig gemakkelijk online bestellen. Zo ook bij Totaal Textiel. Zij hebben vele mogelijkheden, waardoor de werkvesten uiteindelijk altijd passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het enige wat je hoeft te doen is de kleuren uitkiezen, de maten doorgeven en het logo aanleveren. De rest wordt voor je gedaan. Zo kunnen jouw medewerkers snel werken in hun nieuwe werkvesten. Ben je op zoek naar een ander product wat te maken heeft met bedrijfshygiëne? Dan kun je bij Totaal Textiel ook goed terecht, want ook hier zijn ze in thuis.

werkvesten

 

Lees ook:  Als bedrijf inspelen op mobiele apps

No Replies to "Voor iedere sector de juiste werkvesten"