Uw huis extra goed beveiligen

Meestal komen de meeste inbraken voor in de donkere wintermaanden. Dit heeft te maken met het feit dat het vroeg donker wordt en er weinig mensen op straat te vinden zijn. Daarnaast is het koud in de wintermaanden en worden feestdagen vaak buiten de deur gevierd. Voor inbrekers zijn de wintermaanden dus de perfecte periode om bij een woning in te breken. Wilt u thuiskomen en uw huis terugvinden in dezelfde staat als u deze achterliet? Lees dan snel verder voor onze tips om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen!

Verlichting

Verlichting is vaak aan te raden. Hierdoor worden inbrekers af geschrokken. Zowel binnen als buiten het huis. Bij licht denken inbrekers al snel dat er bewoners thuis zijn. Door middel van tijdschakelaars zou u inbrekers voor de gek kunnen houden. Verlichting aan de buitenzijde van uw huis vergroot de kans dat inbrekers gezien worden of niet meer durven in te breken in uw woning. Verlichting met bewegingssensoren zijn aan raden. Daarnaast is het verstandig om lampen buiten zo hoog mogelijk te hangen zodat de inbreker deze niet kan saboteren. Camerabewaking in combinatie met verlichting maakt het inbrekers nog spannender en moeilijker. Bij beveiligingsbedrijf Venlo kunt u verschillende soorten verlichting en camera bewaking aanschaffen. Ook voor andere beveiligingsgadgets kunt u daar terecht.

Sluitwerk

Niet iedereen snapt dat dit voor de hand liggend is echter is het erg belangrijk om alle ramen en deuren goed af te sluiten. Ook de kleine badkamerramen zijn belangrijk. Het is dus ook van toepassing om alle deuren te beveiligen met een goed slot dat voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Cilindersloten worden erg aangeraden bij goede beveiliging.

Don’t overshare

Sommige mensen delen veel op sociale media. Zo ook als zij op vakantie gaan. Dit is niet erg slim doordat dit door genoeg mensen gezien kan worden. Er hoeft maar een gekkie bij te zitten die uw woning wilt gaan overvallen. Uw profiel is vaak via anderen zichtbaar voor onbekenden die deze info kunnen misbruiken. Door een installatie van camerabewaking huis venlo kunt u tenminste op afstand zien hoe het er aan toe gaat bij uw voortuin of achtertuin.

 

 

Lees ook:  Dit moet u weten over overwaarde opnemen

No Replies to "Uw huis extra goed beveiligen"


    Got something to say?

    Some html is OK