Top vijf favoriete vakantielanden in Nederland

Heerlijk is het, op vakantie gaan. Dat kunnen we dan ook goed. Toch is er in de loop van de jaren wel een beetje wat veranderd, als het aankomt op de favoriete bestemmingen van de Nederlanders. Misschien geldt dat ook wel voor jouw top 5 lijstje. Ben je benieuwd naar wat de top 5 favoriete vakantielanden voor de Nederlanders is? Lees dan verder. Dan zie je wat de uitslag (Zoover, 2019) is.

Nummer vijf

Weet jij het of ga je het gokken? Te veel spanning is niet goed, dus hier komt het. De nummer vijf in de top vijf van favoriete vakantielanden is Italië. Voor een prachtig land natuurlijk met indrukwekkende steden zoals Venetië en Rome, is dit natuurlijk ook niet helemaal een verrassing.

daktent hardcover

Nummer vier

Op de vierde plek staan onze zuiderburen: België. Het is natuurlijk een ideaal land. Lekker dichtbij, tenminste als je in het zuiden van Nederland woont. België heeft een eigen charme, ‘want dat taaltje is zo zacht’. Het kon dan ook niet uitblijven in de top vijf.

Nummer drie

Ja, het wordt al wat spannender. Op de derde plek staat het heerlijk warme Spanje. Hier gaan ook vaak mensen overwinteren. Met name als je reuma hebt, is Spanje een heerlijk land, waar het gemiddeld toch vaak nog net wat warmer is dan in Nederland.

Nummer twee met de daktent hardcover

Frankrijk is het ideale campingland. Je kunt zo met een daktent hardcover, dit prachtige veelzijdige land verkennen. Met die daktent hardcover kun je ook op genoeg plekken terecht. Het campingleven is hier fantastisch. Al zin om met een daktent hardcover Frankrijk te verkennen of wil je liever een kasteel afhuren? Alles kan hier in dit mooie land, dat in de top twee staat van de favoriete vakantiebestemmingen.

Nummer één

‘Ich bin wie du….’. Natuurlijk kan Duitsland niet ontbreken in dit lijstje. Hier is de keuze ook enorm: je hebt niet alleen het imponerende Berlijn met ‘Unter den Linden’ en vele andere historische plekken. Duitsland heeft ook een hele mooie natuur. Dat het land zo dichtbij is, maakt het natuurlijk ook fijn. Al zin gekregen in vakantie?

Lees ook:  Algemene informatie over Denemarken

No Replies to "Top vijf favoriete vakantielanden in Nederland"