Russische streetwear populairder

Streetwear kennen we allemaal wel en het wordt steeds populairder. Hetzelfde geldt voor de outdoorkleding, merken zoals the north face en jack wolfskin zie je steeds meer als normaal merk. Hetzelfde geldt voor skateboardkleding.

Tegenwoordig wordt deze kledingtrend ook wel streetwear genoemd. De kleding die de jeugd op straat draagt.
Het mooie dat je hierbij steeds ziet, is dat er bepaalde subtrends naar voren komen. Zo zie je skateboard merken steeds populairder worden, net zoals de dure outdoorkleding. Merken zoals als Supreme en Palace zie je continue terug.

Maar wat tegenwoordig ook in op mars is, zijn merken en kleding met een russische tint. Zo zag je de H&M al langskomen met trui met Russische tekst erop. Ook Daily paper maakte al een opmars door het Russische geschrift te gebruiken in hun kleding.

Ook de Russische designer Gosha Rubchinskiy kleding komt steeds meer terug in ons straatbeeld. Rusland en Oost-Europa is dus enorm aan populariteit aan het winnen. Geen wonder dan dat woorden als Russische streetwear , russian streetwear, russische kleding steeds meer gezocht worden in Google.

Het Russisch als taal, maar ook het beeld van Rusland met het rode plein, Putin en de bekende Matroesjka poppetjes komen steeds meer naar voren. Bij het merk Comrades Moscow zie je zo de Russische taal terugkomen in ‘Moscow’, maar ook het typerende Russische poppetje zie je afgebeeld.

russische streetwear

Is Russische streetwear iets voor jou?

Lees ook:  Dit jaar niet op vakantie naar Turkije

No Replies to "Russische streetwear populairder"


    Got something to say?

    Some html is OK