Photobooth huren als stand op een beurs

Misschien bent u al eens in een fotohokje gedoken? Misschien op een bruiloft, kerstfeest of een beurs. Mensen worden hier altijd enthousiast van en komen met plezier uit het fotohokje.

Ooit stonden ze overal op stations, maar tegenwoordig zijn ze erg intrek op evenementen. Niet alleen op bruiloften, maar ook op zakelijke gelegenheden zoals beurzen.

Een fotohokje beursstand is een ideale manier om bezoekers naar uw stand te trekken. Iedereen vindt het namelijk leuk om grappige foto’s te maken. Een perfecte marketingactie dus!

Lotterij actie houden

Sommige leveranciers van fotohokjes hebben verschillende aanvullende functies. Een leuke optie die aangeboden wordt bij diverse leveranciers is een winactie-optie. Het fotohokje kiest dan om een aantal foto’s een winnaar uit. Op het scherm staat dan als u gewonnen heeft en wat u gewonnen heeft. Wilt u graag een winactie-optie, een photoboot huren beursstand is dan een goede optie. Zij bieden  verschillende opties aan.

Direct printen

Mensen kunnen direct een foto printen en deze mee naar huis nemen. De foto belandt hopelijk aan de muur en zo is er een leuke herinnering aan uw beursstand die u hopelijk nog iets zal opleveren door naamsbekendheid. Het is hierbij mogelijk om uw logo en slogan te verwerken in de foto. Zo komt uw merknaam ook iedere keer terug.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om de foto te delen via social media. U kunt dan een iPad koppelen met de photobooth. Zo kunnen de bezoekers de foto direct op hun social media delen en bereikt u nog meer mensen!

Compact

Veel fotohokjes zijn groot, maar u kunt ze ook in compacte versies krijgen. Dit is voor zakelijke doeleinden altijd handig. Kostbare vierkante meters op een beursstand zijn zo vol. Een compacte photobooth is dan ideaal! Zo behoudt u toch de interesse van de bezoekers, maar kunt u toch uw reguliere stand ook opzetten.

Green screen special effect

Een green screen photobooth beurrstand huren is ook een leuke aanvulling op uw beursstand.  U kunt dan digitaal een andere achtergrond achter de foto plaatsen. U kan er iets leuks van maken, maar ook bijvoorbeeld een achtergrond die iets te maken heeft met uw beursstand of business.

Waarom een photobooth?

Een fotohokje is een echte publiekstrekker. De bezoekers van de beurs zullen zeker vermaakt worden en uw stand springt eruit als u een photobooth als beursstand hebt.

Lees ook:  Het huren van een fotohokje

No Replies to "Photobooth huren als stand op een beurs"


    Got something to say?

    Some html is OK